Že bych se na pochromování nevyprd... sem věděl že je to drahý ale nejlevnějc sem to našel za 10000,- A to je na mě moc. To je radši teď udělám tim sajrajtem, zbrousim je a vyleštim... A klíďo porád dokola jakmile se objeví nějaká rez Nebo já nevim co s nima
nebo se uplně vyser na chrom ( pokud s timhle co tam teď je, něco neuděláš) a normálně to nalakuj do stříbrný třeba ... nebo bílá, černá lesklá atd .. v černý lesklí by byli good
Když stříbrná je nudná a bílí mi moc nevoněj... Nad černejma lesklejma sem přemejšlel ale zrcátko je zrcátko když na to koukám u vás Sem už koukal na leštící sadu na chrom. Se s tim budu radší srát a něco s tim udělám než to nechat zaniknout a zas to stříknout... Hele Lukkas a je asi ptákovina to vyleštit a pak to u lakýra nechat přeject lakem aby to nerezlo viď.?
Hele já sem zkoumal na netu jak na chromoví věci když jsou zašlí, prorezlí a tak a na netu veteránů všichni říkali že je nejlepší Tempopasta a tak sem jí zkusil a heuréka ono to s tim fakt šlo A tak sem si dneska koupil Silochrom a s tim by to mělo jít prej líp tak uvidim právě na to du
Si to pak šoupněte asi na 02:20 a pak koukejte dál
Dělaj s tim všechno jak kola tak i celou kastli sem koukal...
Se na to zeptám kamaráda lakýra a uvidim co mi na to řekne jestli mi to udělá či ne