Světla pro denní svícení
- martin.adamek
- Kontaktovat uživatele:
Haniz: no, nebudu se opakovat , podrobny zduvodneni viz vyse, ale v podstate jde o to, ze hodne jezdim za tmy, a ze jsem mel k dispozici nevyuzity rodinny dalkovy svetla, tak jsem je tam dal oboje... akorat dalkovy jsou dvoje, ostatni jsou v normalnich poctech po jednom paru (jedny mlhovky, jedny denni)
smazana citace by tox
smazana citace by tox
Martin Adámek
Combo B 1995 (tj. Corsa B s batohem a zrcátkama...) 1,7D
Isuzu inside... Německý pracant s japonským srdcem
www.adamek.cz
Combo B 1995 (tj. Corsa B s batohem a zrcátkama...) 1,7D
Isuzu inside... Německý pracant s japonským srdcem
www.adamek.cz
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Hosak
- Robin
-
ja by som nieco takto rieslil...prve a asi jedine svetla na B co som videl s dennym svietenim... http://www.f2tuning.cz/produkt/12099-op ... cerne.html
corsa B, 1.7 D, rv:98
- martin.adamek
- Kontaktovat uživatele:
-
jaaaaj tak to je nieco take ako angels eyes????ytak to ma teraz dostalo....som o nich rozmyslal a teraz uz nie...dik
EDIT: tak pototm tohle.... http://www.tuning-in.sk/denne-svietenie ... ute-!.html
slouceno by tox
EDIT: tak pototm tohle.... http://www.tuning-in.sk/denne-svietenie ... ute-!.html
slouceno by tox
corsa B, 1.7 D, rv:98
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Robin - zkoušeli sme to a zatím to nepohasíná. uvidíme dál. jinak ty světla s denním svícením jsou pěkně drahý tak nevím jestli budou.
taky mi to štve že se tam nevešly, možná nějaký kratší max 8-10 cm
ty mlhovky jsou hrozný baňky za tím plastem. kdyby byly velký jenom jako to co kouká ven tak by to bylo v pohodě. v tomhle fakt zlatý VW. Ty kulatý mají 7 cm v průměru takže by tam asi taky nevlezly
taky mi to štve že se tam nevešly, možná nějaký kratší max 8-10 cm
ty mlhovky jsou hrozný baňky za tím plastem. kdyby byly velký jenom jako to co kouká ven tak by to bylo v pohodě. v tomhle fakt zlatý VW. Ty kulatý mají 7 cm v průměru takže by tam asi taky nevlezly
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak asi zkusím pokus #2 a zkusím tyhle světla http://www.stualarm.cz/produkt/drl115/1 ... omologace/
ještě to musím pořádně proměřit aby to páslo tam kam chci
ještě to musím pořádně proměřit aby to páslo tam kam chci
-
Denní svícení
Zdravím. Chci se zeptat. Jestli můžu zapojit denní svícení na parkovačky?
EDIT:sloučeno.Havli
EDIT:sloučeno.Havli
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Robin
-
Re: Světla pro denní svícení
Chtěl bych se zeptat,kde mám připojit denní svícení,nemůžu najít tu krabičku,kam se to zapojí.U astra se to dalo najit hned,ale tad ji neidím,prosím poradte
1.7 DTI
- Byzon
Re: Světla pro denní svícení
chlapy...mam denni sviceni s automatickym modulem a blikaj.. vidim to v odrazu u aut předemnou že chvili sviti, pak ne, pak bliknou..atd.. kabl mam natahlej hned za kliček, kostra je u motoru na šroubu, ještě zkusim přimo na baterku na zkoušku esi to nebude, ale to bych řek že ne, no a jeden je natahlej na kabl od světel aby to při hrožnutí zhaslo...
když mam kliček na poloze II ale motor neběží, tak světla svítí a fungují přesně jak mají!! ale jak zapnu motor, tak blikaj, nebo třeba nesvítí.. jak kdy.. ale obě zaraz,takže chyba ve světlech asi nebude.. typl bych možna někde kablik.. možna že ještě pomuže - zjistil jsem, že když stojim, motor běží, normalni světla mam zhasly a maji tedy svitim denní a ty denni zrovna blbnou, blikaj nebo nesviti, tak když otevřu dveře(hrožne se interní světlo) denní svícení začne svítít jak má! - tim si myslim, že kable by taky měli byt ok..
nenapada někoho něco?
když mam kliček na poloze II ale motor neběží, tak světla svítí a fungují přesně jak mají!! ale jak zapnu motor, tak blikaj, nebo třeba nesvítí.. jak kdy.. ale obě zaraz,takže chyba ve světlech asi nebude.. typl bych možna někde kablik.. možna že ještě pomuže - zjistil jsem, že když stojim, motor běží, normalni světla mam zhasly a maji tedy svitim denní a ty denni zrovna blbnou, blikaj nebo nesviti, tak když otevřu dveře(hrožne se interní světlo) denní svícení začne svítít jak má! - tim si myslim, že kable by taky měli byt ok..
nenapada někoho něco?
Corsa B 1.0 12V r.v.98
www.RESYST.cz -- Tvorba webových stránek s redakčním systémem - pro milovníky cors lepší ceny --
www.RESYST.cz -- Tvorba webových stránek s redakčním systémem - pro milovníky cors lepší ceny --