Zdravim všechny, právě jsem se stal novopečeným majitelem této krasavice mám ji jen krátce, čeká mě ještě hodně práce, ale zatím chci všechny seznámit s dalším členem do party budu rád za připomínky, nápady či kritiku všeho druhu, přes zimu se do ní pustíme naplno aby byla na léto připravená se předvést
musim říct, že původně jsem uvažoval do budoucna o přelakování, ale ta barvička se mi začala moc líbit takže v ní corsička zůstane, akorát ji příští rok dostane celou znovu po vyvaření a vykitování lehkých nedostatků na karoserii
Naposledy upravil(a) lookass007 dne 13 lis 2010, 22:09, celkem upraveno 1 x.
tak corsicka ma nove budiky, komplet brzdy z tigry a prozatim pujcene origo GSI kola od JOSEPH HRIWA protoze plechove trinactky co tam byly se jaksi na brzdy z tigry nevesly budu tam davat volant ktery uz mam doma, zatim bylo par pokusu vyndat stary, ale bez vysledku...drzi tam jak prilepeny takze se asi budu muset ridit starym dobrym heslem co nejde silou pujde vetsi silou dale ceka zadni podnaraznik a rysuje se 2.0 8v z kadetta, tak uvidime jestli to vyjde foto dodam co nejdriv
tak konecne mam volant i budiky a vse funguje tak jak ma, tedy az na klakson, ale ten se hodi jinam diky martinovi je volant tam kde ma byt a tady je foto
tak a tady pár fotek z lakování plastů v interieru, omlouvám se za kvalitu fotek, ale neměl jsem u sebe foťák, ještě dodám jak to vypadá v autě, to jsem nestihl vyfotit, už byla tma
nemáte někdo nějakej tip? volant s nábou sedí parádně, ale má to malej nedostatek, nába nedosedá plochou toho kluznýho kroužku na kontakt klaksonu, tak jestli se mám zabejvat tim, že ho předělám někam jinam na čudlík a nebo jestli to jde nějak jinak