no ale abych pravdu řekl, dostat se na vejšku neni občas to nejtěžší...prvák je docela záhul. Musíš vydržet a nenechat si od profesorů líbit kecy typu "podívejte se nalevo, napravo, před sebe, za sebe...no a tyhle lidi kolem vás už tu za měsíc nebudou" a pak to bude ok. ve druháku už tě berou jinak a je na všechno víc času. Kdyby jsi potřeboval pomoct s nějakejma příkladama, nebo poslat nějaký skripta (většinu mam v pc naskenovaný) neni problém se domluvit;)
jojo ČVUT je celkem peklo aspoň informatický obory, kdybys chtěl trošku poradit a tak, tak stačí říct (nedávej si obor KME, ten tam máme jen na prachy od státu, sice bez příjmaček, ale za to tě po roce vylejou)
6,1 dobrý, ale šlo by to snížit;) já mam 1,4i a jezdiů jsem za 4,5 benzínu:-D ale to byl levnější...ted je velká motivace snížit spotřebu když stojí litr přes 35 kaček a studentský slevy neberou:D
Za 4,5l ?? Jak si to dokázal?? O cenách benzínu mi ani nemluv... příšerný a v létě má stát přes 40kč/l ... chtělo by to nějakou stávku
edit: dnes sem byl na vrakáči a našel jsem tam plno krásných věcí, ale vyzkoušel jsem třetí TID který mi prostě nefungoval žádný a já nevím kde by mohla být závada...
inu, byly to celkem dlouhý trasy do práce...denně asi 100 km. Určitě neuškodí když budeš mít správně nafoukaný gumy (myslim že jsem měl michelin energy saver), v pohodě výfukovou soustavu, vzduchovej a palivovej filtr, vyměněnej olej...inu je toho dost
vypada dobre skoda toho boku ale s tim si vyhrajes...a po mature se muzes pustit do vseho...taky jsem byl do nedavna student a jde to staci jen chytit slynu at slouzi