beruxx>>Corsa B 1.2
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- beruxx
beruxx>>Corsa B 1.2
zdarec lidičky....moje vozítko zatim neni nic moc ale pracuje se.
vozítko je koupeno v bazaru na lízáč přer rokem,jinak je to Corsa b 96 1.2 X12SZ modrá metla.
nejdřív by to chtělo něco udělat s tím všelijakým plastem je to odřený,lak co sem koukala tak trochu škráblej hlavně na dveřích.
prostě postupem času a financema se to zlepší....kdyby byla nějaká rada tak budu ráda.
pár fotek sem našla....
vozítko je koupeno v bazaru na lízáč přer rokem,jinak je to Corsa b 96 1.2 X12SZ modrá metla.
nejdřív by to chtělo něco udělat s tím všelijakým plastem je to odřený,lak co sem koukala tak trochu škráblej hlavně na dveřích.
prostě postupem času a financema se to zlepší....kdyby byla nějaká rada tak budu ráda.
pár fotek sem našla....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) beruxx dne 09 čer 2008, 20:22, celkem upraveno 1 x.
- chyna.cz
- Kontaktovat uživatele:
- beruxx
Corsa B 1.2
jj, to mě čeká teď po zimě zas umejt
- chyna.cz
- Kontaktovat uživatele:
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- lubo87
- Člen Corsa Clubu
- beruxx
Corsa B 1.2
čusky, no chtělo by ty plasty dát do barvy a to všechno. na kola zatim nejsou prašule ale zatim udělám něco s nárazníkama.
- beruxx
Corsa B 1.2
děkuji za přivítání.....
a když jde o nějakou radu, dneska jsem zjistila že nefunguje levý odstřikovač a v servisu mi řekli že to nejde vyměnit že to je tovární výroba.....jestli to neni pravda tak mu tam dojedu vynadat.
tak co-že to pude
a když jde o nějakou radu, dneska jsem zjistila že nefunguje levý odstřikovač a v servisu mi řekli že to nejde vyměnit že to je tovární výroba.....jestli to neni pravda tak mu tam dojedu vynadat.
tak co-že to pude
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
TADY KLIKNI
Jdou vyndat docela dobře, pak jsem je hodil do plechovýho hrnku s octem a vyvařil. Vodní kámen to je prevít Od tý doby gut, před tím mi stříkala jen jedna tryska u mě.
Nejdřív ale skontroluj hadičky ke tryskám, možná že je problém tam. Ale spíš ty trysky , ty se zanášej
Jdou vyndat docela dobře, pak jsem je hodil do plechovýho hrnku s octem a vyvařil. Vodní kámen to je prevít Od tý doby gut, před tím mi stříkala jen jedna tryska u mě.
Nejdřív ale skontroluj hadičky ke tryskám, možná že je problém tam. Ale spíš ty trysky , ty se zanášej
- beruxx
Re: beruxx>>Corsa B 1.2
Zdarec , po dlouhé době se hlásím a to že tuhle corsičku budu prodávat, je pořád spolehlivá,jezdí jak ma a má navíc dodělaný centrál s dálkou,ofuky,v interieru plast na oranžovou jen něco, čelní sklo s modrou clonou,vim moc toho není ale nerada jsem lákala zloděje. Stačilo že jsem přišla o nové kola a tím to šperkování zkoncilo. Nemám vůbec tušení jakou cenu dostat a kdyby nebyl na cestě novy přírustek většího auta bude dál u baraku
A to mám ještě pravé zrcátko do zásoby z loňská a ted mi bude k prdu. Nemá někdo zájem třeba i o ofuky do bazaru je nedam bestak by je tam nenechali.
Tak cus a byla jsem na tomto fóru rada a dík za rady co jste dávali
A to mám ještě pravé zrcátko do zásoby z loňská a ted mi bude k prdu. Nemá někdo zájem třeba i o ofuky do bazaru je nedam bestak by je tam nenechali.
Tak cus a byla jsem na tomto fóru rada a dík za rady co jste dávali
Corsa B 1.2 ----modrá metla