Majk-Corsa a 1.4
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- Majk
Re: Majk-Corsa a 1.4
GOODER: jen do mě
nové foto: skrácené,zavařené a částečně vykitované prahy!
nové foto: skrácené,zavařené a částečně vykitované prahy!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jaký si to uděláš X takový to máš
Corsa A 1.4i Smetka
Corsa A 1.4i Smetka
-
Myslím si, že jsi to vzal z opačného konce. Vzhled bych řešil asi jako poslední. Ale to, že bych se ubíral jiným směrem a nedělal takovéhle radikální úpravy vzhledu, neznamená, že Ti to budu kritizovat Určitě se na postup rád podívám.
Víceméně jsem to nedělal ani předtím, pouze řekl svůj názor. Nikde jsem nepsal, jak je to na ... atp. To Ty jsi z ničeho nic najednou bezdůvodně řekl, že Octavie je omyl s narážkou na křídlo na nějaké křídlo
Víceméně jsem to nedělal ani předtím, pouze řekl svůj názor. Nikde jsem nepsal, jak je to na ... atp. To Ty jsi z ničeho nic najednou bezdůvodně řekl, že Octavie je omyl s narážkou na křídlo na nějaké křídlo
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->
- Majk
Svůj negativní názor na octavii nepíšu taktéž proti tobě ale obecně nemám rád octavii od první řady ani passata .
jo tak jasný clio je stará šunka za pár tisíc a o něakém luxusním povozu nemúže být řeč ale stav ve kterém bylo clio při dovezení byl uplně jiný a je na tom fakt dost práce a navíc je to tak v 1/3 takže to není hotový a že někdo koukne na fotky a řekne si červená strecha,černý auto a žlutý prahy (to přeci nejde k sobě) takový lidi asi neznaj slovo (svářečka,kit atp.) .negativní ohlasy mě jsou ukradený ,je to pro mě zábava ne práce....samozdřejmě je jasný že dnešný scéna je uplně o něčem jiným...žádný spojlery žadný mračeni atp...prostě clean style.....ale já už jsem to počinul tak to taky dotáhnu do konce ...bude to trvat rok nebo 3 ale dodělám to
v tomhle laku to bude vypadat podle mích představ...
Těším se na další negativní komenty
jo tak jasný clio je stará šunka za pár tisíc a o něakém luxusním povozu nemúže být řeč ale stav ve kterém bylo clio při dovezení byl uplně jiný a je na tom fakt dost práce a navíc je to tak v 1/3 takže to není hotový a že někdo koukne na fotky a řekne si červená strecha,černý auto a žlutý prahy (to přeci nejde k sobě) takový lidi asi neznaj slovo (svářečka,kit atp.) .negativní ohlasy mě jsou ukradený ,je to pro mě zábava ne práce....samozdřejmě je jasný že dnešný scéna je uplně o něčem jiným...žádný spojlery žadný mračeni atp...prostě clean style.....ale já už jsem to počinul tak to taky dotáhnu do konce ...bude to trvat rok nebo 3 ale dodělám to
v tomhle laku to bude vypadat podle mích představ...
Těším se na další negativní komenty
Corsa A 1.4i Smetka
Corsa A 1.4i Smetka
- Majk
Takhle cliouš vypadal když přijel domů ....Jasně že každej by volil radikální řešení směr vrakoviště...My jsme ho komplet vyvařily.
Corsa A 1.4i Smetka
Corsa A 1.4i Smetka
- Bobek
- Kontaktovat uživatele:
Jak ti psali na foru, bude jednodušší a lepší sehnat 1.8..
Btw zahoď prosím tě ty příšerný lízatka a ten duplex, raději sežen williams paket a uděláš tím 1000x líp
Btw zahoď prosím tě ty příšerný lízatka a ten duplex, raději sežen williams paket a uděláš tím 1000x líp
Nálepky dle vlastního návrhu! Levně!
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Majk píše:Smetka snížení torzky a př. sport. tlumiče.
Krapet nízko!!
Tohle je výsměch wheels whores... Český "ťjůnink" se holt nezapře...
1.5 TD
-
a co je ten whýl whores
- Majk
kapota v origo bez zamračení
nárazníky zavařené,vykitované,zahlazené připravené do plniče
nová kolesa BORBET R14 v bílém komaxitu , pneu 195/45
Už jen upgrade z 1.2i na 1.6e a celolak a budu spokojenej .
Nemůžu se dočkat na první kritiky
nárazníky zavařené,vykitované,zahlazené připravené do plniče
nová kolesa BORBET R14 v bílém komaxitu , pneu 195/45
Už jen upgrade z 1.2i na 1.6e a celolak a budu spokojenej .
Nemůžu se dočkat na první kritiky
Corsa A 1.4i Smetka
Corsa A 1.4i Smetka
-
Abych řekl pravdu, vypadá to o 100% lépe bez té kapoty a s těmito koly(tamty působily krozně levně). Až to bude v laku, tak by to mohlo vypadat zepředu dobře Ještě by to chtělo "vylepšit" ten
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->
-
Mne sa to páči, daj viac fotiek
- Majk
gooder:Jo kola udělali hodně,zamračení bylo hodně kíčovitý.př nárazník je origo pouze je zahlazenej a prodlouženej o směšnějch 5 cm.. musí zůstat kvůly prahům protože by to jako celek už nesplívalo..ten už je taky hotovej a nevypadá tak strašidelně.Jinak je převařenej novej koncovej díl výfuku a koncovka už čouhá asi jen 1,5cm z nárazníku místo předešlích asi 10cm
Ted mě už čeká ten motor z megana a celolak u kterého se rozmýšlím mezi bílou nebo černou.Do nárazníku příjdou decentní orandřové mlhovky a v přívadě bílého celolaku bych musel kola něak vymyslet např středy kol do něaký jemný světle modrý nebo černý ..nechci nic co bude ma tom autě křičet Takžeasi takhle ...chetah- fota dodám až bude co
mimochodem chystáme se na převaření zadních lemů z důvodu velkýho ET ..a jako idealní řešení jsme vymysleli že se tam převaří lemy př blatníků z kadetta E
Ted mě už čeká ten motor z megana a celolak u kterého se rozmýšlím mezi bílou nebo černou.Do nárazníku příjdou decentní orandřové mlhovky a v přívadě bílého celolaku bych musel kola něak vymyslet např středy kol do něaký jemný světle modrý nebo černý ..nechci nic co bude ma tom autě křičet Takžeasi takhle ...chetah- fota dodám až bude co
mimochodem chystáme se na převaření zadních lemů z důvodu velkýho ET ..a jako idealní řešení jsme vymysleli že se tam převaří lemy př blatníků z kadetta E
Corsa A 1.4i Smetka
Corsa A 1.4i Smetka
-
a co tam navažit lemy z corsy A
- Majk
Korrpi: Vše co je z corzicky by melo na corsicce zustat ..uz jim pomalu odbíjí a strácej se víc a víc ..Vecna skoda
Corsa A 1.4i Smetka
Corsa A 1.4i Smetka
-
tak to samý ale platí o kadettu
- jamal.jefries
jenomze bude jednodussi sehnat predni blatniky na kadetta nez zadni na corsu
Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction