Zdravím,
v našem dealerství jsme teď likvidovali staré materiály a zůstaly mi tu 2 velké (1*2,5m) vlajky s logem Opel a nápisem Opel Corsa.
Než to vyhodit, napadlo mě, jestli to nechcete třeba na sraz, nebo nějaký fanda do garáže.
Mám dva kousky (ještě zabalené), jsou u mě k vyzvednutí (Praha 10 -Malešice, ul. Černokostelecká) Takže kdo chce, ať se hlásí.
Pak tu mám obrovskou žlutou vlajku s logem a nápisem, když si někdo z toho ustřihne text "užitkové vozy", bude z toho moc pěkné čtvercové logo oplu.
P.S. Neberte to jako reklamu našeho dealerství, jen vím o vašem klubu a je mi to líto hodit do
Hezký den,
Kačka
edit:
Vlajka Corsa :KubaRoadCrime
Vlajka Corsa: schleza
žlutá: petanek192
Vlajky "Opel Corsa"
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
Vlajky "Opel Corsa"
Naposledy upravil(a) AutoSt dne 27 črc 2014, 20:38, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Vlajky "Opel Corsa"
Tak si vymysli, jak to chceš dopravit
- schleza
Já bych si vzal tu druhou s tím nápisem Corsa, jestli by si byla ochotná poslat poštou. Peníze bych ti poslal na účet. Děkuji Martin
-
jsi třetí v pořadí, ještě jsem měla jednu zprávu. Uvidíme, jak se dotyčný vyjádříschleza píše:Já bych si vzal tu druhou s tím nápisem Corsa, jestli by si byla ochotná poslat poštou. Peníze bych ti poslal na účet. Děkuji Martin
- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych bral tu zlutou
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON
-
nemáte nějaký srazík, že bych to poslala jednomu z vás a pak jste si to rozdali?
P.S. Válí se mi tu milion zástěrek na Corsu C, kdo by chtěl, můžu udělat výprodej
P.S. Válí se mi tu milion zástěrek na Corsu C, kdo by chtěl, můžu udělat výprodej
-
Ještě jste mi neposlali adresy, příští týden mám dovolenou a nebude to mít kdo poslat