já ho tam mám ale mám motor x12sz tudíž 1.2 a tam se to dává na ventilový víko,na přírubu kde vede hadička na nějakej podtlak na sání,hadičku jsem sundal a dal tam ten filtr ale jakou funkci to má nebo zda to něčemu pomůže fakt nevim
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
hele nemám.ale když se podívaš na foto členu a najdeš si tam člena pidifrk a tam je vidět na ventilovym víku taková slaba hadička a vede mu k sání tak tam se to dává,ta hadička na tom obrázku je přisroubovaná eskapaskou,tak se mrkni
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
to asi taky nebude dobře co?
stáhnul sem z netu fotku motoru 1,0 12V
a vyznačil sem tam kam by to mohlo přijít, ale nevim, u tý 1.2 je to asi trochu jinak ne?
takže laicky je to pro "odtah vzduhu" pryč, je jedno kam? jestli do prostoru přes filtr nebo přes hadici do sání
a jak sem vyznačil místo na obr kam asi by to mohlo přijít, neni to někam jinam?
no vydel som to u mnoha aut na sraze,dokonca i v presklenom obale,ale podla mna je to jenom pro paradu.maju to i v mototechne,mozno i lacnejsi.
kdyby sem tuningoval interier motoru tak si to kupim a v rovnakej farbe ako vzduchovy a jeste by sem nastriekal hlavu a dal vsperu rovnakej farby no ale posudte sami ci to nieje na 1,0 nebo 1,2 zbitocne