Cyklovač stieračov (stěračů)

Témata týkající se řídící jednotky, elektroniky, čidel a veškeré kabeláže
belco
Kontaktovat uživatele:

Cyklovač stieračov (stěračů)

Příspěvek od belco »

Niekde som cital, ze do corsy pasuje cyklovac stieracov z felicie. Mal by to byt typ AEV 2062 (alebo aj AEV 2052). Ma s tym niekto skusenosti. Pasuje to rele priamo alebo bude treba upravit kontakty???

Vlastne bolo to na tejto stranke http://www.kadett.cz/technika/cyklovac.htm
Naposledy upravil(a) belco dne 19 úno 2008, 19:33, celkem upraveno 1 x.
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Tohle je zajímavý ale jak tam autor píše, smaží takový věci doma v kumbále a asi tomu rozumí. Já vím hovno a pak budu bez stěraču až to vypálim :lol: :lol: Ale u corsy ty stěrače nic moc. U Hyundaje byl potenciometr kterym se nastavovala intenzita stírání,takovej kroužek na lukasu od stěračů :wink:
belco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od belco »

kedze tato ma feldu tak som si dost zvykol na nastavenie cyklovaca stieracov v rozsahu od 5 - 50 s. V corse mi tato moznost velmi chyba.
nostromo

Příspěvek od nostromo »

Ja mam v C cyklovac taky, ale strasne blbe se nastavuje.
Corsa C - 1.0 12V rok 2000
Yamaha FZS600 Fazer - rok 2003
Tivalko

Příspěvek od Tivalko »

Som rád,že niekto nadhodil tento problem z cyklovačom a ešte radšej,že to dokonca aj funguje.Na zaklade prečítaných prispevkov som si zakúpil AEV 2062 vytiahol starý a nasunul som nový.Okamžite začal fungovať.Týmto ďakujem za skvelý napad.Mam Corsu B 1998.Doporučujem je to teraz phoda.
Tivalko Corsa 1.0 Advantage r.98 Jihlava
belco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od belco »

Tivalko píše:Som rád,že niekto nadhodil tento problem z cyklovačom a ešte radšej,že to dokonca aj funguje.Na zaklade prečítaných prispevkov som si zakúpil AEV 2062 vytiahol starý a nasunul som nový.Okamžite začal fungovať.Týmto ďakujem za skvelý napad.Mam Corsu B 1998.Doporučujem je to teraz phoda.
Len tam mimo temu. Kolko stoji ten cyklovac AEV 2062? Ci sa to oplati.
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Co píše ten týpek na Kadetclubu,tak 222,- Kč :wink:
Schtulman

Příspěvek od Schtulman »

Tak jsem taky koupil rele za 195,- a fakt to funguje. Je to pomoc. Byl jsem na to zvyklý z favorita.
Corsa 1,4i
belco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od belco »

Takze to uz mam tiez prakticky vyskusane, dal som tam pametove rele AEV 2052 a vsetko konecne funguje podla mojich predstav tak ako na felde :D Vyslo ma to na 300 Sk. Vsetko bez ziadnych uprav, len vymena rele origo opel za origo skodovacke do felicie.
JirikM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirikM »

no parada, me se na corse zastavuji sterace v pulce okna a jsem z toho dost na nervy, tos to je super, jen takovy blby dotaz, kde ten cyklovac najdu? :urcite?:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Mám dojem že je v pojistkový skřínce nahoře v levo :wink:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
JirikM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirikM »

tak jsem si teda poridil ten cyklovac z feldy za 250 a ejhle.... nefunguje :x kdyz dam packu do 1. polohy tak jednou sterace setrou a pak nic, ani kdyz zapnu, vypnu a zase po par sekundach zapnu tak se nic nenastavi, vzdycky jednou a dost. je mozne ze cyklovace feldy jdou jen od nektereho roku vyroby?
ale asi bude zavada jinde co?
belco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od belco »

JirikM píše:tak jsem si teda poridil ten cyklovac z feldy za 250 a ejhle.... nefunguje :x kdyz dam packu do 1. polohy tak jednou sterace setrou a pak nic, ani kdyz zapnu, vypnu a zase po par sekundach zapnu tak se nic nenastavi, vzdycky jednou a dost. je mozne ze cyklovace feldy jdou jen od nektereho roku vyroby?
ale asi bude zavada jinde co?
Mas cyklovac s pametou??? Lebo su aj bez pamete. Co mas na nom napisane. Ja tam mam AEV 2052 a funguje bez problemov.
Jano

Příspěvek od Jano »

Moje stierace sa tiez zastavia hocikde v polovici okna. Myslite ze to bude tym cyklovacom?
Opel Corsa B 1.0 12V '98
elge
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od elge »

tak jsem to vcera vymenil, sehnal jsem aev2062, vymenil jsem bez jakekoliv upravy kus za kus a slape tak jak je popsano vyse... ktera krabicka to je poznate opravdu podle popisu na krytu pojistkove skrinky, za zadni cyklovac to zamenit nelze - patice nema prostredni kontakt...

jano: to ze zustanou kdekoliv na okne souvisi dle me s tim, ze casovac nema od sterace informaci v jake poloze je - zkontroluj drat co vede do "31b a "15...
Corsa B 1,2 33kW '96 "flaskove zelena" :)
Odpovědět