Výfucky>Laďáky,duplexy ,ovály atd.
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Sportovni výfuck
Ahoj chtel ybch si koupit sportovni vyfuk(koncovy tlumic), ale envim jaky original sportovni stoji 7-8tis coz je dost a nevim jaky tam dat nejaky decentni moc se mi libi co ma Velbloud diky vsem
-
- Corsa forever
Já jsem dřív někde našel přímo vejfuk na corsu za 4tis a dokonce mel přidávat i výkon asi 2 koně
Kouknu se potom jestli to někde najdu
Tak jsem našel tenhle
http://www.k-tuning.cz/index.php?cPath= ... 11pdem1dd5
Kouknu se potom jestli to někde najdu
Tak jsem našel tenhle
http://www.k-tuning.cz/index.php?cPath= ... 11pdem1dd5
-
- Corsa forever
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Berry: a vadilo by ti kdyby byl použitej?? mě se líbí duplex, tak tam budu dávat jinej.. jestli se ti tak líbí ten co mám já, tak bych ti ho nechal ;o) a levně ...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
máš sz
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyfuk
nemáš zač ;o) já přesedlávam na jinej, tak bych se ho stejně zbavoval.. tak budu rád když Ti bude sloužit jako mě.. já z něj byl na větvy ;o))Berry píše:Ty taky a ber to jako jasnou vec dekuju ti moooooooc
pokud to vyjde tak bych chtěl tenhle:
celková šířka 670 mm
délka koncovek 100 mm
Ø koncovek 50 mm
Ø vstupní trubky 50 mm
vnější Ø tlumiče 100 mm
cena 2300 Kč
Sportovní tlumič RS 140 je příčný, tzv. duplex, tříkomorový, 1. komora expanzní a 2 komory absorpční, konstrukčně vhodný pro automobily s motorem do 140 PS. Montovat pouze jako koncový.
a nebo
Výrobce: Anticor
Vaše cena s DPH (19%): 1 990 Kč/kus
Záruka: 24 měsíců
Tyto UNI výfuky jsou kompletně vyrobeny z velice kvalitního leštěného nerezu. Dají se použít téměř na každý vůz, s podobným tvarem koncového tlumiče, pouze s omezením do 150kW. Rozměry-délka celého tlumiče:495mm, průměr tlumiče:2x110mm, průměr montážní trubky:60mm
Ale ještě uvidím dle toho jaký přibude zadní nárazník.. každopádně bych chtěl něco jako duplex ;o))
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
bohužel nemám.. ale asi příští víkend pojedu za dědou a babi... tak bych ti ho mohl nafotit ;o)
jinak se taky těším jsem na to moc zvědavej ;o) uvidím jak dopadne nárazník.. a podle toho se rozhodnu...
jinak se taky těším jsem na to moc zvědavej ;o) uvidím jak dopadne nárazník.. a podle toho se rozhodnu...
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
naraznik
Jinak jsem videl ze prodavas svoje naraniky jinak ten predni me zajima vis tu masku nevim bych chtel predelat ale zase rikam to auto je jak novy a jedine bych chtel ten zadni naraznik ale jen kvuli te zaslepce tazneho a to je skoda no zkusim se nekde zeptat na ni jeste
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
to Newmy: v dnešní době jde najít spousta výfuků.. třebas kolegáček prodává takovej menší celonerez cca za 1700... stačí na něj navařit jen úchyty a je ok ;o) myslím že ho má na autě Eiffel ;o)