Všeobecné INFO
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Všeobecné INFO
Ahoj kluci,
moc se omlouvám, že tu v poslední době nejsem tak čas, ale stěhoval jsem se a tak mam zatím omezené možnosti přístupu k netu. Doufám že to chápete. Já se to pokusím co nejdřív vyřešit....
moc se omlouvám, že tu v poslední době nejsem tak čas, ale stěhoval jsem se a tak mam zatím omezené možnosti přístupu k netu. Doufám že to chápete. Já se to pokusím co nejdřív vyřešit....
Corsa C 1.2i
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
suby takze stehovani a nakej prirustek do rodiny?
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda vetsina lidi sem vleze hodi inzerat a pak uz se tu neukaze (134 lidi s jednim prizpevkem) ci prihlasi neco mozna procte ale prizpevek zadnej (322 prihlasenejch lidi)
Opel Corsa 1.2i X12SZ
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
nj kdyz ono je to tezky kdyz ma clovek corzu jako druhy auto v rodine treba nebo jako ja ke kazdodenimu uzivani a bydlim v panelaku tzn zadny zazemi kdyz tak musim k nasim ale casu malo
Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím pánové,
také se omlouvám... dlouho jsem tu nebyl... prakticky od srazu ;o( bylo toho teď trochu moc.. šrumec v práci, dotoho jsem si stěhoval Zuzku ke mě (konečeně ;o))... ale slibuju, že teď mezi svátky to tu trochu pročistím ;o)
také se omlouvám... dlouho jsem tu nebyl... prakticky od srazu ;o( bylo toho teď trochu moc.. šrumec v práci, dotoho jsem si stěhoval Zuzku ke mě (konečeně ;o))... ale slibuju, že teď mezi svátky to tu trochu pročistím ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Mno jo.. auto zazimovaný, značky v depositu... a v práci práce jak na kostele... no...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
velbloud: hehe ze by taky nakej potomek? jinak si myslim ze to je takovy darek k vanocum ne a ze si rad ze uz ji mas konecne u sebe na sraze to z vas primo zarilo
Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Toxik by každýmu nadělil fakana pod stromek Nejdřív Subymu pak Bloudovi
Co ty Toxiku,neplánujete s mladou sviště
jinak k foru,splnilo se bohužel to co jsem předvídal.Čím víc regnutejch lidí,tím větší % blbců. A navíc to ztratilo na komornosti,před rokem jsme se tu znali skoro všichni osobně,byla prdel a furt jsme vymejšleli nějaký bejkárny(viz škádlení Scaryny atd)
Ale pořád to tu mám rád
Je to tim že se hlásí čím dál víc lidí,který na autě nechtěj nic měnit,jdou sem čistě pro technický rady,povídat si moc nechtěj,max něco levně koupit.
A naopak třeba Arčí sem nechodí vůbec a zase jezdí na srazy Vždyt ho znáte
Co ty Toxiku,neplánujete s mladou sviště
jinak k foru,splnilo se bohužel to co jsem předvídal.Čím víc regnutejch lidí,tím větší % blbců. A navíc to ztratilo na komornosti,před rokem jsme se tu znali skoro všichni osobně,byla prdel a furt jsme vymejšleli nějaký bejkárny(viz škádlení Scaryny atd)
Ale pořád to tu mám rád
Je to tim že se hlásí čím dál víc lidí,který na autě nechtěj nic měnit,jdou sem čistě pro technický rady,povídat si moc nechtěj,max něco levně koupit.
A naopak třeba Arčí sem nechodí vůbec a zase jezdí na srazy Vždyt ho znáte
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
havli: ja? no cement
jj je to presne jak rika havli... ale zdravy jadro se tu najde porad napada me jako priklad neoficialni zacatek srazu ikdyz skoda ze se treba svoby neukazal...
jj je to presne jak rika havli... ale zdravy jadro se tu najde porad napada me jako priklad neoficialni zacatek srazu ikdyz skoda ze se treba svoby neukazal...
Opel Corsa 1.2i X12SZ