Výfucky>Laďáky,duplexy ,ovály atd.

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
epona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od epona »

:D je lepší laděná koncovka, nebo už tam rovnou navařit výfuk? Mám právě takové menší dilema..jakože ani jedno by mi nevadilo, ale zeptám se radši odborníků :wink:
Modrá corsa
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

epona píše::D je lepší laděná koncovka, nebo už tam rovnou navařit výfuk? Mám právě takové menší dilema..jakože ani jedno by mi nevadilo, ale zeptám se radši odborníků :wink:
Koncovka (ať jí říkaj laděná či jakkoliv) je pouze na efekt, design, atd.. Kdežto když dáš celý výfuk tak by se ti měl i o nějaké to procento zvýšit výkon a točivý moment ( jelikož sportovní výfuky bývají průchozí, tím můžou spaliny lépe odcházet..). Takže můj názor je.. když už dozadu budeš něco dávat, tak už rovnou celý tlumič :D
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

vyfuk

Příspěvek od Berry »

Velbloude vis co me napadlo pozdeji odendat stredak, ale jestli to ma cenu o toho myho?Teda po ttom az tam, bude ten koncovy tlumic :)
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Re: vyfuk

Příspěvek od Velbloud »

Berry píše:Velbloude vis co me napadlo pozdeji odendat stredak, ale jestli to ma cenu o toho myho?Teda po ttom az tam, bude ten koncovy tlumic :)
já střeďák už nemám.. mám místo něj rezonátor ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

vyfuk

Příspěvek od Berry »

Aha ja myslel tam dat jen holou trubku misto nej :D
Obrázek
epona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od epona »

:D už jsem vám řekla, že je fajn být mezi vámi? Prostě víc hlav, víc ví, a ta moje toho zase tolik neví a tak se zeptám. Díky :lol:
Modrá corsa
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

vyfuk

Příspěvek od Berry »

Diky moc Eponko, jinak jestli chces mit dobry zvuk, tak co jsme delali na zavody komplet holou trubku nejlepe netrezovou, ale je jedno jakou prumer trubky 48-60mm (50mm je ideal) a az na konec kde by ybl nerezovy pruchozi tlumic a bude te slyset az Ozzy v Ostrave :lol: :lol:
Obrázek
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Výfuk - Duplex

Příspěvek od sladas opc »

zdar chlapci,nevíte kde bych levně sehnal duplex na corsu????Nějaký netový odkazy.Dík
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Re: výfuk

Příspěvek od Velbloud »

Ondřej Sládek píše:zdar chlapci,nevíte kde bych levně sehnal duplex na corsu????Nějaký netový odkazy.Dík
Já nechával dělat mamce duplex na Peugeot 206 CC u SPEIe. byli fakt šikovný.. udělaj to na míru, s koncovkama jaký si vybereš.. a vyšlo to do desítky komplet.. ráno jsem tam auto odvez a večer vyzvednul.

jinak já si asi budu nechávat dělat tenhle:

Obrázek

dělá ho firma Demon u Kolína

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

já viděl na fun-tuning.cz výfuk duplex za 9900 a můžeš si vybrat jakou chceš koncovku,musím dát duplex,abych měl něco do toho zadního nárazníku od riegera
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

mno jak říkám u Speie ti udělaj do desítky výfuk na míru i s prací.. a utoho Demona stojí cca 2500,- ale musí se ještě dodělat..

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

a u spei si můžeš vybrat i výfuk????
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Ondřej Sládek píše:a u spei si můžeš vybrat i výfuk????
jak říkám.. tlumič ti vyroběj podle rozměrů na zakázku a koncovky si vybereš podle nabídky co tam maj ( a je dost široká ) :wink:

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

tak to je dobrý,byl jsi teda spokojenej jo.Zítra tam zajedu je i v lípě teď jsem na to koukal.
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Ondřej Sládek píše:tak to je dobrý,byl jsi teda spokojenej jo.Zítra tam zajedu je i v lípě teď jsem na to koukal.
jj.. auto už jsme prodali, ale vejfuk držel ;o) teď jsem mamce u nich nechal dát na Tigru B remuse, protože tam duplex nešel, bylo tam málo místa kudy natáhnout trubku...

Odpovědět