Dik

No

pujde dolu o 4 cm, max. 5, sice tam nemam sedacky zadni ani rezervu, ale kdybych je tam strcil jak se kajsyk pojede na vylet delsi i rezervu a dednou tam dozadu dva tak at to nedre, tak dam max 5, nebo stejne jak predek. Kola planuju určitě, tam budou pak límce jak vyšité, ale ted momentálně nee, nechám to na jaro a nejsou prachy. Uvažuju, že bych ten doraz zkrátil taky, nevim jak vypada krátký nebo dlouhý, ale asi mám dlouhý protože je do půlky tlumiče skoro a je oranžový, teď už to sundám v poho bez stahováku, je zkrácená o 1/45 závitu a už ztratila sílu aby mi vyvalila do pysku, takže práce něco přes pul hodky. Stačí jen povolit šroub nahoře a jen mi to odskočí lehce

Jinak plánuju do Cruz přimontovat tohle, už je v garáži, popřípadě na prodej... Ještě uvidím. Podívejte se níže

už máme vymyšlené s kámošem jak na to, předělání chladiče místo dlouhého úzkého na dva malé vedle sebe kvůli místa, intercooler, upevnění, mazání, seřízení tlaku, atd... Je to z Peugeota 1.6

, bude to mít po namontování a doladění cca 70KW

Ale je to trochu plán na delší dobu. Jinak kdyby měl někdo zájem je na prodej za 4999 kč, možná sleva
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.