cross - corsa b c12nz

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
Cross27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cross27 »

Dneska sem nevěděl co zrobit, tak sem vyhodil z auta komplet zadní sedačky a vyrobil si vzadu "letní party plac" :D :D :D ted mám místa po pysk, jo a našel sem pod kobercem pod sedačkama zadníma kulku z devítky :shock: :shock:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Cross27 dne 24 črc 2009, 16:43, celkem upraveno 1 x.
Corsa B 1.2i C12NZ >Moje Corsa<
Cross27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cross27 »

Pokračování
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

to je naboj, kulka to bude az to vyleti;-)
kdovi od jakeho mafiana jsi to kupoval:-D
Corsa B 1.0 12V 1998
dj-si
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-si »

kulka :roll: kulky maj psi :!: , to je střela a to cos našel je nábojnice ("hylzna") sorry za OT ale jsem na to alergickej plíst si pojem a dojem :wink: jinak cross zajmavá letní úprava, co tak tam dát nějakó dřevěnou desku, potáhnout pěkným kobercem a klidně osadit kytkama :wink:
ŠILENÝCH 60PS >>>CorsaB C14NZ<<<
make some NOISE 132.3 db
Obrázek
Pučis89
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pučis89 »

Kde si ty kytky s tim ubrusem nabral? :D udelej si v kufru nejaky zahonek, to jeste nikdo nema... :D
1.5 TD
Cross27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cross27 »

Ja vim co to je, tady clověk nemuže napsat nic aby se toho druhy nechytil :D :D uz si to budu pamatovat.

Pučis> to neni ubrus ale ta protiskluzova podlozka :D Tu kytku u větnamca za 15kč

Ten záhonek časem, ale plánuju zatím něco jiného neobvyklého, to v koze béčku ještě nebylo, nahodím foto zítra pokud to stihnu :D
Pučis89
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pučis89 »

Ale ja myslim ten ubrus co ste meli na sraze :D
1.5 TD
souky222

Příspěvek od souky222 »

ale to hlavní tam chybí...........................PÍPA :!:
This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Cross27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cross27 »

Dnes sem využil slunného odpoledne a položil sem předek ještě trochu níž ted je to cca 4-5cm dolů, počkám jak si to sedne a možná hodím ještě níž jak Svoby, aby to bylo těch 6-7cm, čeká mě ještě zadek některý den, zvolil jsem nejlevnější variantu než budu mít štelovák
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Předek bych už asi nechal tak.. zadek ještě trošku níž a bude to dobrý... když to dáš vepředu ještě víc níž, tak se širšíma kolama ti to bude svinsky drhnout, pokud teda nějaké plánuješ.
Lukkas
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukkas »

Good Job !! Dobře se válí ta bestyje .. :D Ještě ty kola a nádhera ( a nárazník do laku?) ... jinak dobrý .. :)
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

dobře :D

jinak mě se to válí tak -8 až 9cm a zadek taky...musel jsem uříznout na půl i ten krátkej přední doraz na předním tlumiči (jsou dva druhy krátkej a dlouhej), protože mě to nechtělo přez něj pustit níž
I German Style !
Cross27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cross27 »

Dik :D No zadek pujde dolu o 4 cm, max. 5, sice tam nemam sedacky zadni ani rezervu, ale kdybych je tam strcil jak se kajsyk pojede na vylet delsi i rezervu a dednou tam dozadu dva tak at to nedre, tak dam max 5, nebo stejne jak predek. Kola planuju určitě, tam budou pak límce jak vyšité, ale ted momentálně nee, nechám to na jaro a nejsou prachy. Uvažuju, že bych ten doraz zkrátil taky, nevim jak vypada krátký nebo dlouhý, ale asi mám dlouhý protože je do půlky tlumiče skoro a je oranžový, teď už to sundám v poho bez stahováku, je zkrácená o 1/45 závitu a už ztratila sílu aby mi vyvalila do pysku, takže práce něco přes pul hodky. Stačí jen povolit šroub nahoře a jen mi to odskočí lehce :) Jinak plánuju do Cruz přimontovat tohle, už je v garáži, popřípadě na prodej... Ještě uvidím. Podívejte se níže :D už máme vymyšlené s kámošem jak na to, předělání chladiče místo dlouhého úzkého na dva malé vedle sebe kvůli místa, intercooler, upevnění, mazání, seřízení tlaku, atd... Je to z Peugeota 1.6 :D, bude to mít po namontování a doladění cca 70KW :D Ale je to trochu plán na delší dobu. Jinak kdyby měl někdo zájem je na prodej za 4999 kč, možná sleva
Naposledy upravil(a) Cross27 dne 31 črc 2009, 00:17, celkem upraveno 1 x.
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Turbo je šikovná věcička ale není to jenom o tom... potřebuješ k tomu další věci, celkově se to celkem prodraží. A jestli seš rozhodnutej že to tam budeš dávat... tak dávej bacha jakej tomu navolíš tlak..třeba u C20let to turbo tlačí od výroby 0.3baru a jede to jako svine.. je to sice jinčí obsah.. ale stačí málo a jede to svinsky... takže tím chci říct, že tomu zezačátku nedávej nějak extra tlaky..vem v potaz, že máš maly obsah a všechno seriové.. to samé tlak paliva, aby ti pak ty vstřikovače stíhaly dávat. Tak to jen něco málo k tomu, jestli je to kravina oprav mě :wink:
Cross27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cross27 »

Ne ne máš pravdu naprosto :D Je to zatím vize, zvažuju to, určitě na ten tlak si dat bacha staci na minimum serizit a leti jak hovado, ale nevim jestli do toho pujdu at neodrovnam pisty a vubec motor, ono je pekne kdyz se řekne nepřehánět to, ale když už to tam člověk má tak nejde nepřitnout na pedál... ale zas na druhou stranu by přibyla na foru první 1.2 8V Turbo :) pokud tu nejaka uz nebyla nebo není někde...
Naposledy upravil(a) Cross27 dne 30 črc 2009, 23:23, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět