Změna podsvícení>Palubovka,topení,budíky ,TID
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
dikes kdyby si na to nahodou nekde narazil tak budu vdecen za odkaz ja se na to mrknu az vecer doma
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- chyna.cz
- Kontaktovat uživatele:
vstupní napětí - úbytek na diodě lomeno počtu ampér
např 1 dioda 2,5V a 20mA
14.4 -2,5 / 20 = 0,595kOhmů
když budeš počítat v Ampéréch a né v mApérech tak ti to vyjde v ohmech a né v kiloohmech jako mě. doporučuji dávat vždycky větší odpory. budou ti stačit nějaký 0,5W
např 1 dioda 2,5V a 20mA
14.4 -2,5 / 20 = 0,595kOhmů
když budeš počítat v Ampéréch a né v mApérech tak ti to vyjde v ohmech a né v kiloohmech jako mě. doporučuji dávat vždycky větší odpory. budou ti stačit nějaký 0,5W
music is my life
zatím 160km/h
zatím 160km/h
-
- Kontaktovat uživatele:
- chyna.cz
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Marty
Ahoj.. Já osobně to měnil cca před měsícem a bez problému. Pokud ji vyměníš za stejný typ, tak by to mělo fungovat. Mám tu starší verzi, tachometr s bovdenem co začíná na 20km (W=1150). Vyměnil jsem kus za kus, žádná úprava a funguje komplet vše, jak otáčkoměr tak magické oko..lubo87 píše:hochove kdys je rec o tom otackomery.je to problem namontovat take do mojej corsi kdys otackomer nemaam?asi nie co
Opel Corsa B, 1.2i, X12SZ
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
tak sem už taky konečně přešel na modrou...ale mam tam jen 3 žárovečky, takže mi to nahoře moc nesvítí, ale no co, drbat se s tim nebudu...mam jinej problem...doufam že mi někdo ňak rozumně poradíte...vyměnil sem aj ty žárovečky v tom panelu jak ten display ukazuje tu teplotu datum a tak, a stejnak to nesvítí...jako dyž na to svitilo slunkom, tak bylo vidět, že to jede, ale nesvítí to, a předtim mě to dělalo to, že to svítilo, a jak sem zapnul světla tak to zhaslo....to bude asi kontakt někde ne? nestalo se to někomu už? DIK!
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
No já se v tom orientuju jen zběžně, tohle co máš jsou diodový žárovky a pak jsou ty Led-diody a ty maj větší rozptyl a dýl vydrží. Ale musí mít stejnou patici. A pak jsou ty co maj kluci a ty se lepěj dokola tacháku tavnou pistolí a musíš k nim naletovat odpor ke každý. A když jich tam dáš víc tak to svítí peckově Zkusim sehnat link na ty ledky
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
jo to sem viděl jak to tam chlapi lepili tou pistolou, ale ja nechcu s elektrikou kamoš, mam jen rad světýlka a dyž to šecko pěkně svítí...tady v Brně je (prej podle nich) největší sklad tuningovývh dílů atd... určitě viš vo co de... D&M Autodoplnky a tam sem byl dneska pro to, chlapovi trvalo dost dlouho než vyhrabal tady ty žárovečky...skusil bych ty LEDky, ale nevim jesi je budou mět... jedině někde v elektru kde prodavaj tady ty blbůstky... (sem za těch 6 žároveček dal 160,- a to sem měl ještě slevu 15%) jinak DIK za radu!