Výfucky>Laďáky,duplexy ,ovály atd.
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem katík vyndal..
Nechápu jak je to možný ale výfuk je teď tižší.
Místo katu mám trubku, pak mám origo střeďák a pak průchozí koncák..
Ještě chci dát místo střeďáku rezonátor. Sání mám zkrácený a velkej kónusofej sportovní filtr.
Mám najeto 58 000 a po vyndání katu to jede lépe. Tam kde jsem jel 130 jsem teď jel 150. Zjištěno včera ..
Ještě si počkám na ten rezonátor a nechám to odbrzdit
Nechápu jak je to možný ale výfuk je teď tižší.
Místo katu mám trubku, pak mám origo střeďák a pak průchozí koncák..
Ještě chci dát místo střeďáku rezonátor. Sání mám zkrácený a velkej kónusofej sportovní filtr.
Mám najeto 58 000 a po vyndání katu to jede lépe. Tam kde jsem jel 130 jsem teď jel 150. Zjištěno včera ..
Ještě si počkám na ten rezonátor a nechám to odbrzdit
Dříve Corsa, nyní BMW 735iA
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
chlape doporučím... ten rezonátor dej co nejblíž ke svodům.. tzn. tam kde byl katík... protože čím blíž k motoru tím je jeho účinnost lepší a znatelnější... sám ho budu přehazovat místo katíku... a místo střeďáku hoď trubku... ;o)Termik píše:Ještě chci dát místo střeďáku rezonátor.
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Muzu dat zkusenost u aut kterym nejde o vykon tak je to jendo zas maj radost, ze jim to rve a asi si pripadaji ze maji zavodaka, kdyz jsem delali auto an zavody a aby to jelo, tak ze tam neni katik to dela akorat horsi, jak tady daval Bloud nejake ty rezonatory a podobne veci jsou rozhodne dobre a pomuze to tomu vykonu sice ne moc ale pomuze, kdezto naopak to muze uskodit kdyz tam nic neni a jen trubka a pocitejte is potrebu ac zanedbatelnou ale vyssi. Tohle nejsou treba jako turbo motory u kterych je dulezite cim rychleji vyfukove plyny jdou ven tim lepe pro motor (to rikali kluci co maji toyoty supry )
-
- Kontaktovat uživatele:
tak je lepší kat mít nebo ne???????Ztratí se výkon nebo to bude lepší bez katu????Každý říká něco jiného.Jinak když se vyndá ten střední tlumič tak se sníží o dost výkon,to mám vyzkoušený není tam asi pak ten tlak,který by měl být nebo nevim,mám místo středovýho rezonátor a docela dobrý a místo katu trubku,ale asi bych měl kat dát když to tady tak poslouuchám
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Ondro, já bych tam ten rezonátor dal.. zvuk Ti to určitě utlumí... tak příjemě dostane hloubku... a pokud je rezonátor co nejblíž svodům tak by měl být i účinnej.. i když všechno je otázkou toho, že ti to přidá jen určitý procento výkonu.. mno uvidíš...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jj přesně tak.. já mám zatím rezonátor taky místo střeďáku, ale budu ho házet místo toho katu... ;o) tam má největší účinnost.. jestli chceš utlumit zvuk, tak tam vrať průchozí střeďák... jinak ho moc neutlumíš...
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem vyndal s x14xe katik, za specialni Supersprint trubku s resonatorem.
Za 3 dnu jsem mel katik zpet, uplne na bez katu, nemel döst proti tlak. Zvuk to delal jinej, pripadalo to ze jedes rychle, ale bilo to min haha... Fakt to jelo spatne...
Ale treba kamos, s 160 koni, ma ten supersprintresonar, stat katik, a super... Zalezi na jakej motor, jak udelano atd...
Treba na 8v to bude mit uplne jinej vliv.
Ze se snizy spotreba, je blbost.
Vykon to trosku da.
Dela to trosku vice rachot, a takovej jinej.
Katalysator se nerozbije po 3 letech, to je blbost. Muze se stat, ale nemelo by se.
Kdyz ho mas v prdeli, tak ho klidne muzes nechat pod auto, jen na stk neprojdes, ale to s trubku taky ne...
Jak rikal Bloud, vejfuk je slozitou vec, nejde jen tak rict co a jak
Za 3 dnu jsem mel katik zpet, uplne na bez katu, nemel döst proti tlak. Zvuk to delal jinej, pripadalo to ze jedes rychle, ale bilo to min haha... Fakt to jelo spatne...
Ale treba kamos, s 160 koni, ma ten supersprintresonar, stat katik, a super... Zalezi na jakej motor, jak udelano atd...
Treba na 8v to bude mit uplne jinej vliv.
Ze se snizy spotreba, je blbost.
Vykon to trosku da.
Dela to trosku vice rachot, a takovej jinej.
Katalysator se nerozbije po 3 letech, to je blbost. Muze se stat, ale nemelo by se.
Kdyz ho mas v prdeli, tak ho klidne muzes nechat pod auto, jen na stk neprojdes, ale to s trubku taky ne...
Jak rikal Bloud, vejfuk je slozitou vec, nejde jen tak rict co a jak
-
- Kontaktovat uživatele: