Šrouby pod plastové lemy blatníků
Moderátoři: pdk88, Arci, vaneon
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Šrouby pod plastové lemy blatníků
kde sezenu srouby s obdelnikovou hlavou pod plastove lemy?
diky
diky
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
chtěl jsem to zkusit u Opla, ale dvacku za jeden se mi dávat nechce protože to bych jich musel mít hooodně.. myslíte, že na vrakáči budou levnější??
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mam koupenou celo sadu tech lemu od aci.cz a chci je hodit do barvy - myslel jsem ze tam budou i ty srouby - a vono nic
ted jsem hledal a fakt nemuzu nic sehnat. Moc se mi nechce davat ty stary a srat se s tim. Pred technickou me couhal jeden lem a ten sroub byl naprosto - ani nemam slov
byl bych moc rad za ty novy, ale dat 20,- za jeden. to je fakt na zamysleni
ted jsem hledal a fakt nemuzu nic sehnat. Moc se mi nechce davat ty stary a srat se s tim. Pred technickou me couhal jeden lem a ten sroub byl naprosto - ani nemam slov
byl bych moc rad za ty novy, ale dat 20,- za jeden. to je fakt na zamysleni
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
dlouhý se používaj tam, kde se pod lemem přišroubovává nárazník.. tzn měly by být celkem 4 na celé auto... ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
dlouhy jsou vepredu na kazdy strane 2 kusy, drzej naraznik a lem od predu. kratky jsou tusim 5 vpredu na kazdy lem a 6 vzadu na kazdy lem.
ja je kupoval u nas na vrakaci, potreboval jsem jich 8 a chtel za ne 50kc. jenze kdybych jich chtel 20 tak prej chce taky 50kc ... nejhorsi je kdyz uz je na lemu vykroucenej ten plast do kteryho se davaji, to pak nejde utahnout a musej se koupit novy lemy, jenze druhovyroba je smejd a staci to jednou pretahnout a uz je to v prdeli
ja je kupoval u nas na vrakaci, potreboval jsem jich 8 a chtel za ne 50kc. jenze kdybych jich chtel 20 tak prej chce taky 50kc ... nejhorsi je kdyz uz je na lemu vykroucenej ten plast do kteryho se davaji, to pak nejde utahnout a musej se koupit novy lemy, jenze druhovyroba je smejd a staci to jednou pretahnout a uz je to v prdeli
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
VW Jetta 2 Coupe
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Plastové Lemy (uchycení)
určitě ste přemejšleli o novejch plastovejch lemech jelikož původní po čase vyblednou.. koupil jsem tady jednu sadu (už ani nevim od koho) asi to není přimo Original ale pasují pěkně.. jen menší problém s uchycením v těch lemech jsou jen díry na původní plechový držáky k Blatníku. a ty jsem neměl tak jsem to vymyslel jinak. (možná i líp)
menší návod pro vás
dal jsem to na šrouby
ten se musí upravit a to tím že se zbrousí hlava aby šel zasunout do té plastovej díry. pro původní uchyty
vypada to asi takto
ze zadu pak stačí jen oddělat plastovej podběh. a n a šrouby nasadit podložku a matičku
drží to jak přibitý a kdykoli se dá odmontovat..
po dohode s pisatelem slouceno a puvodni tema promazano by toxik-q
menší návod pro vás
dal jsem to na šrouby
ten se musí upravit a to tím že se zbrousí hlava aby šel zasunout do té plastovej díry. pro původní uchyty
vypada to asi takto
ze zadu pak stačí jen oddělat plastovej podběh. a n a šrouby nasadit podložku a matičku
drží to jak přibitý a kdykoli se dá odmontovat..
po dohode s pisatelem slouceno a puvodni tema promazano by toxik-q
Opel Corsa 1.5TD JOY
-
- Člen Corsa Clubu
šrouba a lemy
Jak píše Erik když si koupíš originály GM šrouby jsou u toho. A pokud je chceš dávat do laku tak jedině originály. Koupil jsem loni v Autokelly ty levnější lemy hodil do laku přišrouboval a děs a hrůza. Vůbec to nepasuje, na černé si toho nevšimneš ale v barvě to hned upoutá. Takže mě čeká drudé kolo, koupil jsem origo GM a bude se zase lakovat!
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
corpi18: a co tady asi tak dava adiss za navod? kua dneska sem to promazaval
Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele: