Popel-Samurai aus Deutchland 1.5 TD

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Popel

Popel-Samurai aus Deutchland 1.5 TD

Příspěvek od Popel »

Helou všem zdejším maniakum! Supr stránky, dík že ste! Čim víc to tu prolejzám, tim víc mi příde, že vo Corse nic nevim. Každopádně inšpirace je tu víc než dost a vychytanejch tipů a rad taky. Asi budu nudnej, že moje Korzice je zas černá, no, snad neva..mě se tahle barva na autě líbí. Teď už k věci- jedná se vo německýho samuraje (s myslivecko-snajperskejma sklonama, nic vážnýho, jen plechařina, kočár i prasnice vesele chrochtaj dál) 1.5TD, r.v 2ooo, dovoz Švícarsko, spotřeba kaviáru-město tak 5tapůl, dálku i pod4ry. Koupeno před půl rokem vod kamika bratru za 15ooo, (sada zimáků k tomu) hrdej 3tí majitel. Nasypáno dalších 1oooo (zametení stop po kančim attacku, náplně, rozvody, odstranění pár puchejřů v laku a nějaký píčovinky..takova prohlídečka no) Bohatá výbava: manuální okna, tři zpětny zrcátka, zpátečka..dost srandy, spíš bych potřeboval poradit. Sundal sem pár zbytečnejch nápisů, jako City a pod., jenže po nich zbyly takový zapeklý vokraje, drhnul (leštil) sem to fest, ale neane to sundat (viz foto) Dál by mě zajímalo, jak se nenásilně dostat k lanku vod levýho zobáčku sklápěni spolujezdcovo sedačky, visi už na vlásku. Vůbec, z těch sedaček sem nešťastnej, cive takový křesla, jak do vobejváku. Zlatej Kadett ! ( rodinnej dříč, budíž mu vrakoviště lehký! R.I.P. ) Měl příplatkový anatomy, co podržej v každý zatáčce. I bych je nechal přečalounit, ale Corsa je trojdvířko. Napadlo mě..pasovaly by židle třeba z Tigry? Nebo Astry? Prostě něco pevnějšího a ne moc sr.ni s namontovanim. Nechce se mi ale zbavovat těch bočních airbagu, poradí někdo? Jinak co do budoucna- nemazlim show car, Corsa musí denně sloužit, navíc se mi líbí seriovej look, takže klasika- kola, lehce přikrčit, dozadu šedý lampy, možná i nějaký dopředu..ještě nevim, decentní bazooku místo vejfuku a až se polepšim s muzikou asi i folky. Všechno se stejně bude točit kolem prachů, no, hlavní je OK motor, trochu se ho bojim, je to muj první ropák a nevim, jak je na tom co do spolehlivosti (zima je tu dobydup) Všem předem dik za připomínky, mějte naleštěný babí léto a po dlouhejch zimních večerech v garážích přeju všem velkej jarní success ! CORZA RULLEZZ !!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Popel dne 14 zář 2011, 17:39, celkem upraveno 1 x.
Gooder

Re: Samurai aus Deutchland

Příspěvek od Gooder »

Vítám tě tu, s těmi nápisy mám podobnej problém, ale už to neřeším, holt to vidět bude :D Jinak Corsa na fotkách vypadá zachovale.
Jinak k těm sedačkám, do Corsy pasují z Kadetta, Astry i Tigry(možná se najde ještě něco). Ty anatomický, co zmiňuješ, měly kromě Kadetta i Corsa a Astra(vše verze GSi) a Tigra nevím, ale převčírem jsem se tu ptal a prý ty anatomy měly všechny Tigry. Já sám vlastním z Astry GSi a nejsem tu sám. Třeba Svoby měl tyhle sedadla z Kadetta, pokud se nemýlím. Samozřejmě je tu potom mají lidi, co mají Corsu GSi.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím -> Obrázek
Popel

Re: Samurai aus Deutchland

Příspěvek od Popel »

Díky! Cenofka fakt supr, asi rozbiju prasátko.. Myslíš, že budou sklápěcí? Asi bez balonů co? Jinak ty zbytky po nápisech asi řešit nebudu, kosmetika no, jen si furt ještě všímám každy tečky.. Nejvíc mě dostalo to čecháčkovstvi, jak nějakej chudák nepřežil, že sem sed do trochu mladšího auta a do rána byla přes celý dveře rejha v laku jak vod pluhu.
Naposledy upravil(a) Popel dne 14 zář 2011, 23:31, celkem upraveno 1 x.
Gooder

Re: Popel-Samurai aus Deutchland 1.5 TD

Příspěvek od Gooder »

Ty Fugyho budou myslím sklápěcí, ale pytle mít nebudou si myslím, zkus se ho zeptat ;) jinak k těm tečkám, co tě štvou, neboj, bude to ještě horší než teď, vlastní zkušenost :D
Prosím -> Obrázek
jamal.jefries

Příspěvek od jamal.jefries »

hele já je tam měl taky vzal sem tempo rotační brusku s bavněnym kotoučem a normálně sem to rozleštil :-)
Obrázek
Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
Popel

Příspěvek od Popel »

Flexa vs lak..respekt-víšjak, zeitra du dotoho! Gott mit uns..!
Popel

Příspěvek od Popel »

našel sem něco reminiscenčnich fotek, takhle vypadala Corsa v den koupě. Prasklej nárazník nemělo cenu nějak vporavovat - šel novej, koroze pod plastamauž taky nejni. Na nový sedačky zatim nezbejva peněz a s tim lankem furt nevim co. Stah sem vocaď nějakej manual pdf.Corsa B-jak na to(nebo tak), tak se tim pročtu. Pěkne ste tu řešili podsvícení palubky a až po přečtenym mi došlo, že mi vevnitř krom budíků a tý středový kapličky nesvítí nic. Elektrice nerozumim, pojistky, špatně zapojený? Žárofka v kufru prej svítila i za jízdy, tak jí předchozí majitel jen vyndal a typ, co mi na Corse děla supervizi se s tim nechce hledat, že prej je na dlouho to dohledat. Detaily no, ale mam rád, když vše fachá, jak má!

včera sem prolejzal pár stránek podobnejm těmto a nestačil sem se divit, co je nevraživosti mezi příznivci VW vudči Opelu. Ftipný narážky beru, trocha špičkování neni na škodu, jen některý komenty (většina) stran Opelu mi přišla trochu moc. Zvlášť s vědomim, že je povýšeně píšou děti s rovnym kšiltem a prdelí v GolfuII po tátovi. Taky mam babičku. Chci hlavně, aby byla spolehlivá a trochu vypadala. Dokazovat si ale na silnici společenskej statut krzevá vověšenou plechovku mi příjde směšny a zbytečný.
    knedlik
    Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

ahoj vitej anatomicky sedacky se davali do corsy GSI ty jsou ale hnusny a pak taky do verze sport a ty jsou moc hezky podivej se ke me do clenu ja je mam origo v 1.2 :wink: jinak motoru se neboj je to japonskej pracant mam ho taky jen trosku vetsi :banan:
    corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
    astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
    astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
    GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
    Popel

Příspěvek od Popel »

..poradíte někdo? Po čase zas na bugyně řešim další bebí, v zimě vodešla baterie, ani se nedivim, byla ještě origo a ty mrazy jí zatloukly poslední hřebík. Teď je vyměněná za novou, i podsvícení palubky už je jak má bejt. Corsou ale jezdí máma a po telefonu popisovala, že najednou pomalu nejde točit volantem, prej: ''něco z toho chčije'' a ''kov na kov'' .. Sem laik, ale hádal bych to na servočerpadlo. Chci se zeptat, jestli jít spíš do novýho, nebo bude stačit nějaký jetý. Letmo sem vokouk net a našel funglofku za 2 7oo,- a použitý za 7oo,-. Píšou, že pasuje do Opel Corsa B 1.0 1.2 1.4 16V 1.5TD 1.6 16V, ale nevim, jestli hraje roli rok výroby. Nerad bych investoval
    do nepoužitelnýho dílu, dík za reakce.
    Popel

Příspěvek od Popel »

takže ano, bylo to čerpadlo, za 3 litry nový i s prací. Samurai zas vesele chrochtá, jen doufám, že se v brzku nevysere něco dalšího.. :paneboze:
    Popel

Příspěvek od Popel »

nevíte někdo, zda existuje nějakej unifikovanej kryt na motor zespodu? Ptám se možná blbě..prostě nějakej dekl, kerej by zezdola aspoň trochu chránil před těma zimníma sr.čkama. Měnil sem alternátor, nijak levná sranda to nebyla, neni nijak chráněnej a když si představim ty zimy tady na severu.. díky za rady.
    Gooder

Příspěvek od Gooder »

Mrkni do autokelly, tam myslím kdysi nějaký plastový měli ;)
    Prosím -> Obrázek
    nezdvorak
    Moderátor
    Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nezdvorak »

bohužel Tvůj problem nic oficiálního nevyřeší. Musíš si jedině něco sbastlit sám
    Obrázek
    petanek192
    Člen Corsa Clubu
    Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petanek192 »

Nechci ti do toho kecat ale motor je isuzu . Nech vyrobit lyzinu a mas klid .
    Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
    jiri99

Příspěvek od jiri99 »

Isuzu?? To je jako v koze japonec?? Nějaká blbost, ne?
    Corsa X12XE - 1.2 16V 48kW
    Odpovědět