Připojení k internetu

všechny OT, a podobný povídačky... co s Corsou mají společného jen pisatele.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

Uživatelský avatar
Vtomas
Moderátor
Příspěvky: 1684
Registrován: 20 bře 2007 11:26
Bydliště: Kutná Hora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas » 11 říj 2008 22:38

na terminátora se vy... sám má na stránkách hromadu spyvirů

dobrej je supera anti spyware nebo adadware

havli není zač

Reklama
 

Uživatelský avatar
Svoby
Moderátor
Příspěvky: 2893
Registrován: 29 čer 2007 17:22
Bydliště: Ústí nad Labem

Příspěvek od Svoby » 11 říj 2008 23:05

Mě taky nenabíhá centrum :? a nechápu proč
I German Style !

Havli
Corsa forever
Příspěvky: 2468
Registrován: 08 dub 2007 01:52
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli » 12 říj 2008 11:58

Tak to je u nich Svoby,páč mě to nejde taky už tejden :wink: Fakt super,když tam mam maila a nejde se na něj dostat a přesměrovat maily jinam :roll: Tak uvidíme ,po neděli to mají zrychlit

Havli
Corsa forever
Příspěvky: 2468
Registrován: 08 dub 2007 01:52
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli » 18 pro 2008 14:44

Když dám adresu www.centrum.cz tak to chvíli hledá a pak vyhodí hlášku vypršel čas spojení už mi to sere,mám tam maila. A na Aukro se taky nedostanu,to je to samý. Nevíte někdo poradit :wink:

Havli
Corsa forever
Příspěvky: 2468
Registrován: 08 dub 2007 01:52
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli » 22 pro 2008 12:12

Ukazuje to tohle,už se z toho p****u


Vypršel čas na spojení

Při pokusu kontaktovat server www.centrum.cz vypršel časový limit.

Požadovaný server neodpověděl na požadavek o připojení a prohlížeč ukončil čekání na tuto odpověď.

* Server může být velmi vytížen; Opakujte akci později.
* Je možné, že se jedná o síťový problém mezi vaším počítačem a serverem.
* Pokud problém přetrvává, konzultujte jej se svým síťovým administrátorem, nebo poskytovatelem připojení k Internetu.

Velbloud
Administrátoři
Příspěvky: 2531
Registrován: 06 pro 2006 08:08
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud » 22 pro 2008 12:17

já mám UPC - je to ta druhá varianta za 550Kč měsíčně... myslím že 4mbs ale nejsem si jist..

Havli...tohle mi dělalo v práci a byl blbej modem... jen jsme ho vyměnili, hned mi to začlo šlapat.. zkus napsat či zavolat na poskytovatele internetu.. tam Ti s tím musí poradit..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF

Havli
Corsa forever
Příspěvky: 2468
Registrován: 08 dub 2007 01:52
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli » 22 pro 2008 12:43

Bloude dík,asi to bude tim.Dal jsem jim výpověd a přejdu ke kabelovce. :lol: :lol: 16MB garantovanejch a 37 programů za 690 Kč
Tady (O2) jsem měl slíbených 8MB ale skutečně jen 1.2MB a 10 programů + pevnou za 1500,- :twisted:

carlito
Příspěvky: 6
Registrován: 02 pro 2008 13:49
Bydliště: praha 3-zizkov

Příspěvek od carlito » 07 led 2009 07:05

ja mam ufon za 249kc na videa to neni ale na vesnici si nemuzu vybirat.ale me to staci

Uživatelský avatar
Rouchi
Příspěvky: 42
Registrován: 10 pro 2008 23:39
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

mno

Příspěvek od Rouchi » 07 led 2009 08:14

já mam HKfree, bydlim na vesnici cca 10km od HK, ale valí mi to tak 3 - 5Mb to znamená nějakých 350 - 600kB/s jinak když píšete rychlost netu, tak rozlišujte malé a velké B, protože to je pak naprosto nepřehledný... když někdo píše že má rychlost 512kb takže mu to valí nějakcýh 50 - 60kb tak to je jak pěst na oko, ve skutečnosti to je 50 - 60 kB a to je velkej rozdíl.. ;-)
protože 1B = 8b
jinak bezskratkově to je 1Byte = 8 bitů
tak se mějte a Corsám zdar.. :-)
Corsa B, 1,0 12V 40kW X10XE, r.v. 2000
Teprve na ní začínám dělat, tak díky za rady

Uživatelský avatar
Snoopy_awn
Příspěvky: 11
Registrován: 04 led 2009 20:35
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snoopy_awn » 18 led 2009 09:43

kdyz mrknete na www.rychlost.cz najdete tam statistiku pripojeni ruznych poskytovatelu. Naleznete v ni kolik si jejich klienti plati rychlost (tedy kolik jim slibili) a kolik skutecne nameri.
O2 je velice predrazena a klamaji sve zakazniky. Nabizi Vam tech slibovanych 8Mb ale uz Vam nereknou ze je tam agregace 1:50 :?
Pokud nemate moznost kabelove televize urco sahnete po wifi neni to zase az tak problemove jak se rika pokud pouzijete tu spravnou technologii :wink:

Havli
Corsa forever
Příspěvky: 2468
Registrován: 08 dub 2007 01:52
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli » 18 led 2009 10:30

O2 jsem zrušil a mám kabelovku :wink: Dostanu se kam chci,rychlost se nedá srovnat,obrázky se načítaj v pohodě ajsem max.spokojenej :wink:
Třeba tady mi to načetlo stránku a byla jí jen půlka,když na ní bylo víc fotek nenačetlo se to celý :twisted: Ted bez problémů :!:
A cena >Místo 1500,- za O2 jen 800,- I s telkou 37 programů
Doma I > http://www.tetanet.cz/cz/domacnosti/vys ... ed-tarifu/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
mikro
Člen Corsa Clubu
Příspěvky: 361
Registrován: 29 čer 2007 18:00
Bydliště: Někde ve středu Čech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikro » 30 led 2009 21:23

Obrázek
SNĚHURK@ -> Corsa C 1.7DI bílá - 2003
Sound: Sony CDX-GT410U
front: Hertz HSK-130 @ back: SP-690
Woof: Audison SRx 2S + Hertz HX250

Havli
Corsa forever
Příspěvky: 2468
Registrován: 08 dub 2007 01:52
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli » 04 úno 2009 09:34

Dneska dobrý :lol: :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

milosh
Příspěvky: 49
Registrován: 25 lis 2014 19:42

Re: Připojení k internetu

Příspěvek od milosh » 26 lis 2015 21:50

Tak aktualne 100mega od upc staci :mrgreen:

Odpovědět