Ostravské Autoservisy
Moderátoři: pdk88, Arci, vaneon
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
gringo---> svicky, vzduchac, palivovy filtr, pylovy filtr muzem vymenit na parkovisti, mam kluc na svicky. akorat ten olej na parkovisti nevim a jamu nemam
Corsa B 1.2i C12NZ >Moje Corsa<
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Haniz
- Kontaktovat uživatele:
- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
to cidlo to asine no... ale svicky vymen i tak, ja je menim kazdy rok nekdy i driv, mi to zaclo hnusne cukat edavno sem vysruboval a byly cerne, ted je to lepsi
Corsa B 1.2i C12NZ >Moje Corsa<
- Sqetch
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- MAMBO
Re: Ostravské Autoservisy
Neznám autoservis kde bych dal s klidem auto tady. To co si neudělám sám, to nemám.
A ten Valenta u toho futura tam, je dobry? Jakože jedničku bych mu dal? Pochybuju, ale možná že ho zkusím někdy. Nějake jiné doporučení? Ja znám akorát servisy tady kde bych auto nedal, ne naopak
A ten Valenta u toho futura tam, je dobry? Jakože jedničku bych mu dal? Pochybuju, ale možná že ho zkusím někdy. Nějake jiné doporučení? Ja znám akorát servisy tady kde bych auto nedal, ne naopak
Corsa B 1.0 5 dveř
-
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi servis je u tebe v garaži. nejlepší je si to udělat sám nebo kámošovi jinak co jsem viděl a slyšel např. nejmenovaný servis měnili rozvody a nechali starou pumpu a vodící kladky a naúčtovali si 4500 takže raději si to udělej sám a je klid.
- MAMBO
Tedka je otazka jestli tam tu pumpu chtěl, ale bez pumpy je to špatně no. Mi ta pumpa malem umřela nedavno, tak mám novou a rozvody staré pořád. Až budou prachy tak udělam, ale kde nevím
Corsa B 1.0 5 dveř
- MAMBO
Sem se byl mrknout v tom Auto Valenta když to tady má takové ohlasy, sem čekal, že to je typek v garaži, ale už je to větší servis se zaměstnancema. Auto sem tam neměl. Preferuju servisy když majitel je zároveň mechanik.
Corsa B 1.0 5 dveř