Cukání převodovky Corsa OPC (GSi)

Témata týkající se motoru, převodovky, výfuku a palivové soustavy
Uživatelský avatar
Honz@
Člen Corsa Clubu
Příspěvky: 468
Registrován: 30 kvě 2008, 10:52
Bydliště: Sudety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

přesně jak píše Mikro když venku zima udělá mi to taky, teď když corsa stojí tak dva a víc dnů. vypadá to pak jak kdybych vylezl akorát z autoškoly
Fabia Rs
Corsa C 1,3 CDTI + Chip -prodáno
moje felda
Shimi
Příspěvky: 47
Registrován: 17 dub 2010, 19:47
Bydliště: Vrchlabí

Příspěvek od Shimi »

to Kalda: Předpokládám, že se Majáles vydařil :D Já na tom nebyl o moc líp, respektive to nakonec dopadlo tak, že jsem se v sobotu musel nechat odvézt, páč jsem se v pátek s kámošema tak zřídil, že jsem nebyl schopný řídit. Hlavně, že jsem auto ještě v pátek v podvečer umyl a naleštil, ponaučení pro příště.

Jinak další zjištění. Ten můj problém se neprojevuje jen u prvního startu a studenýho motoru. Zaměřil jsem se na to a dělá mi to při každým nastartování. Ale jak už jsem říkal, není to žádný cukání, nemá to nic společnýho se špatným softem. Je to čistě mechanika. Ten projev je asi takový, že se po rozjetí ozve takový divný zarachocení a hned po tom následují 3 krátký tupý duchance. Diagnostika nic nehlásí, auto se chová celou jízdu naprosto v klidu, nikde se nic neozývá, nikde nic nebouchá, nehučí, neklepe. Ale stačí, abych někde během jízdy zastavil, vypnul motor, zašel si nakoupit, nastartoval a zase Chrrrrr, duch duch duch. Prostě záhada.
Uživatelský avatar
Kalda
Člen Corsa Clubu
Příspěvky: 363
Registrován: 20 led 2008, 16:34
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kalda »

majáles byl v pohodě, sem sténak vstával až ve 2 odpoledne ...
jinak to ti dělá asi víc jak mě, mě to pocuká většinou když stojím přes noc, ae jak kdy, někdy se stane že ne, někdy že jo, tak jim to nech v Oplu třeba do rána ať jim to tam stojí, a ráno si pro to přijď a wozkóšéte to tam, a uvidiš jesi to udělá, a uvidiš co ti na to řeknou :wink:
Corsa D 1.4 16V Cosmo
Corsa B 1.6 16V GSi
Odpovědět