cross - corsa b c12nz
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Haniz
- Kontaktovat uživatele:
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Určitě by to chtělo seštelovat odklony .. přední kola máš do Áčka, jak svině ..
Ale jinak dobrý ..

Ale jinak dobrý ..

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
-
- Člen Corsa Clubu
- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
Haniz: jo ten vyfuk poresim uz mozna vim jak by to slo
Svoby: Ona byla buchla na predek jak sem ji kupoval a od te doby nepasuje predni naraznik kolem svetel to budu resit pozdeji a je posunuta naprava trochu dozadu je to videt na fotce z boku, rizeni je stejne v prdeli cele vule jak cyp atd, pujde nove v cervnu at mam klid
Lukkas: Na ty odklony se mrknu hned jak prestane chcat venku, prsi v kuse jak cyp uz dost dluho a neda se nic zrobit a v garazi nemam tolik mista do sirky si pohrat s tim a garaz je ted vlastne narvana vsim moznym bo delame zatepleni
Smithy: Planuju poface naraznik s mrizkou bez znaku, ten tahokov uz moc neleti ted a libilo by se mi to vic, prijde cas... nejdriv to chci po technicke strance mit v poho kdyz uz mam podvozek a kola tak to rizeni jeste, blatnik mi kamos v servisu trochu vyrovnal jak sem byl delat vyfuk me prekvapil tak to ma aspon tvar uz, jeste tam nejak nastrelim lem na to, bo to mam vylamane ty drazky z druhe strany lemu tak to nejak prichytim
Svoby: Ona byla buchla na predek jak sem ji kupoval a od te doby nepasuje predni naraznik kolem svetel to budu resit pozdeji a je posunuta naprava trochu dozadu je to videt na fotce z boku, rizeni je stejne v prdeli cele vule jak cyp atd, pujde nove v cervnu at mam klid
Lukkas: Na ty odklony se mrknu hned jak prestane chcat venku, prsi v kuse jak cyp uz dost dluho a neda se nic zrobit a v garazi nemam tolik mista do sirky si pohrat s tim a garaz je ted vlastne narvana vsim moznym bo delame zatepleni
Smithy: Planuju poface naraznik s mrizkou bez znaku, ten tahokov uz moc neleti ted a libilo by se mi to vic, prijde cas... nejdriv to chci po technicke strance mit v poho kdyz uz mam podvozek a kola tak to rizeni jeste, blatnik mi kamos v servisu trochu vyrovnal jak sem byl delat vyfuk me prekvapil tak to ma aspon tvar uz, jeste tam nejak nastrelim lem na to, bo to mam vylamane ty drazky z druhe strany lemu tak to nejak prichytim
Corsa B 1.2i C12NZ >Moje Corsa<
- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
Sbihavost a odklony udělane dnes na parkovisti. Uz mam kola konecne rovně
Vyfuk prozatim vyřešen, už neklepe
sem zvednul o 2cm a neni to skoro poznat, jak nasednu tak je lem skoro na kole ale nemlati tak zatim v poho, az bude lepsi pocasi tak lehnu pod auto a neco s vyfukem udelam...

- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
System: Stříška tam kupim jak pujde auto na celolak at je to najednou
Lukkas: Taky se mi libi ty dve fotky povedly se dik
Tomba: BCW Maxxx 14" 195/45, 7J, ET25 od Lukkase, stavitelný podvozek JOM -60/-60mm sešrubovaný na max. dolů, jde to níž než 6cm prý, ted to bude těch 8cm asi, zmerim ti kolik mam lizo od zeme, s těma kolama a rozměrem pneu sem ještě ani jednou neškrtnul o lem, ty tlumiče to fajně drží, jsou tvrdé docela
Lukkas: Taky se mi libi ty dve fotky povedly se dik
Tomba: BCW Maxxx 14" 195/45, 7J, ET25 od Lukkase, stavitelný podvozek JOM -60/-60mm sešrubovaný na max. dolů, jde to níž než 6cm prý, ted to bude těch 8cm asi, zmerim ti kolik mam lizo od zeme, s těma kolama a rozměrem pneu sem ještě ani jednou neškrtnul o lem, ty tlumiče to fajně drží, jsou tvrdé docela
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
Lukkas a System: Budeme dva
Černou má hodně lidí tady z fora, přemýšlel sem nad více barvama ale sem rozhodnutý pro černou nikdo mi to nerozmluví, černá ke corse sekne, vypadá to opticky ještě nižší v černé a je to lepší na opravy nic tím nezkazím než se trefovat do odstínu, haniz mi dal do hlavy s pučisem černý mat, tak do toho pujdu, možná normal to je ještě 50 na 50 ale přikláním se k tomu matu, vidím to letos na srpen předběžně, ale těžko říct třeba se to posune za rok po zimě a mezi tím kupím poface nárazník a dam do kupy další věci z tech. stránky. Každopádně bude černá a chystám k tomu ještě menší lahůdku jak se bude stříkat, ale to neřeknu bo mi to ještě Lukkas vyfukneš 

Naposledy upravil(a) Cross27 dne 24 kvě 2010, 15:01, celkem upraveno 2 x.