styxyy upgrade:Corsa 1.6 16v GSi
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
TO Styxxy: draku, co to máš na té poslední fotce v odraze za bílou Kostru? Chci dělat novej lak a to právě do bíla, můžu poprosit pár fotek té bílé? Jinak ta Tvoje je něco úžasného, přesně takhle bych si představoval i tu svojí a kolesa bych nechal bez pokliček, nevím, mě se to tak prostě líbí.
Petr
Petr
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
pouzij vyhledavac viewtopic.php?t=4651&highlight=zages
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak panove kdyz sraz tento rok nebude rozhodl jsme se corsu vzit od podlahy a tak pristi mesic pokud usetrim penizky hodlam vyndat cely motor a udelat G.O + naky vykonostni upravy jako setrvak odlehcit snizit hlavu a mozna duralove remenice atd ale to se uvidi zda sezenu kazdopadne se tesim az to poleti kdyz uz podvozek je cely novy tak at je i motor
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se konecne pustil do dila a zacal pomalu rozebirat motor zatim je dole hlava a desne zaprasena az 3mm nanosy karbonu atd... takze ted jen cistim a cistim uz je odstrojena v brsky dobe pujde na repas a rovnou snizit o 1mm kazdy ventil vylestit a srazit hrany atd.. novy driky tesneni pod hlavu a vsecko co k tomu patri jsem zvedav jak to pojede bude se delat i blok jako odlehcit setrvak vylestit pisty noe lagry, krouzky atd... par fotek....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Čau Styxxy,
jestli jsi byl na 100 za 9, tak už to je úspěch jako blázen, nevím jestli se dostaneš na 6, to bych nepřeceňoval, já mám to GSI C16XE úplně rozharašený a tomu odpovídla i 100ka za 10,5 sekundy, prostě v háji, pokořil jsem tedy téměř 200, ale šnečím tempem už potom, motor kouří, takže tam bude někde netěsnost, spíš celá řada netěsností, ale s tím se snad vypořádáme, samozřejmě Ti fandím a těším se na ten mega sraz příští rok, si to budeme moc zkusti rozdat na sprintu
, ale já se svou sériovkou tak maximálně zhodnotím
Tvý káry, tak tam udělej nějakej styling
Petr
jestli jsi byl na 100 za 9, tak už to je úspěch jako blázen, nevím jestli se dostaneš na 6, to bych nepřeceňoval, já mám to GSI C16XE úplně rozharašený a tomu odpovídla i 100ka za 10,5 sekundy, prostě v háji, pokořil jsem tedy téměř 200, ale šnečím tempem už potom, motor kouří, takže tam bude někde netěsnost, spíš celá řada netěsností, ale s tím se snad vypořádáme, samozřejmě Ti fandím a těším se na ten mega sraz příští rok, si to budeme moc zkusti rozdat na sprintu

Petr