Jak vylepšit motor 1.0??
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
Re: Jak vylepšit motor 1.0??
Hele a jakej je rozdil v X10XE a Z10XEP??? xe ma 54ps a xep 60...co tak narvat do B-čka tenhle motor a pak ho dostat na +- 70ps ?
-
- Kontaktovat uživatele:
A nepříjde ti že řeší voloviny? už vidím jak vrazíš třebas 6tis za motor a zvýšíš si výkon o 6koní a pak do toho rvše vačky,komplet vejfuk a řj .. kdy tě to bude stát víc jak 30tis a budeš rád za 70koní a bude ti to žrát 10 na sto ..
To si můžeš koupit rovnou moji ...
To si můžeš koupit rovnou moji ...
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
C20XE IN STOCK :pifko:
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
-
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem totaky řešil a vidím neoplatí se to za chvili se motor hned posere.... ja bych šel do x14xe prozatím chci malou spotřebu a at to čahně
- discoBROUK
- Kontaktovat uživatele:
Fugy píše:cheetah3 > swap motoru jedině za dvoulitra za tyhle malý to nemá cenu
discoBROUK > si mladej vid
Jen odpovídám Na věku nezáleží! A na velikosti taky ne!
- discoBROUK
- Kontaktovat uživatele:
Tiger.s píše:Potom Expander nebo jak se to píše.. taková ta sračička co nasadíš na trubky a rozmělňuje se ti palivo
a co když dám 5 za sebou ? budu mít ze 170 aspon 220???
Mě to na vysavači funguje skvěle!
- discoBROUK
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem to testoval vytlačil jsem ze svojí Zlatonky něco málo nad 160 a jakože cítím se hodně drsně i hodně mladě!
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
Neříkej mi, že ten expander funguje :-D
- discoBROUK
- Kontaktovat uživatele:
No vsugerovaný pocit zlepšených jízdních vlastností to navozuje dokonale! Spotřebu řešit nemůžu protože na to šlapu.. Zrychlení to taky neřešim protože z nuly na sto to nedávám pod dvacet vteřin s ani bez Ale je pravda, že na rovince z toho místo 158 vytáhnu 162!
-
Nechci aby to byla nejvetší brzda silnic, ale musi to bejt 1.0 12V. Výkon jako takovej neřeším, jen aby to bylo trochu svižnejší pač z 0 na 100 za 15s to je tedy......výkon
Tak mozna jen to cold sani, trochu výfuk...snad to pujde pak lip do otacek....mozna by to chtelo jeste posunout omezovac
Tak mozna jen to cold sani, trochu výfuk...snad to pujde pak lip do otacek....mozna by to chtelo jeste posunout omezovac
-
todle je fakt naprd, stejně je to jinej kod motoru takže rovnou můžeš dát něco jinýho, z10XEP má 2 lambdy, a možná jiný vačky, řešilo se to tušim na cca druhý stránce
edit: tak ne je tu ještě podobnej topic a v tom sem se ptal na to samý
edit: tak ne je tu ještě podobnej topic a v tom sem se ptal na to samý
This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jaký máš zkušenosti a vybavení v dílně. Machři jako Paluš,Maro nebo Tiger.s to zvládaj protože tyhle věci maj.
Jestli nemáš dílnu a pořádnej cajk,tak si kup auto co má 100 koní v serii a máš klid. Je tu hafo témat na foru,kde je popsaný co vše je potřeba a co to obnáší. A hlavně to nebude za víkend hotový,kluci ty káry stavěj měsíce. Ale pak to stojí za to
Jestli nemáš dílnu a pořádnej cajk,tak si kup auto co má 100 koní v serii a máš klid. Je tu hafo témat na foru,kde je popsaný co vše je potřeba a co to obnáší. A hlavně to nebude za víkend hotový,kluci ty káry stavěj měsíce. Ale pak to stojí za to
-
- Kontaktovat uživatele:
prosím tě a na co že to palivo rozloží na molekuly ?discoBROUK píše:Tiger.s píše:Potom Expander nebo jak se to píše.. taková ta sračička co nasadíš na trubky a rozmělňuje se ti palivo
a co když dám 5 za sebou ? budu mít ze 170 aspon 220???
Mě to na vysavači funguje skvěle!
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
-
k tomu expanderu : bavil jsem se o tom s fyzikářem a říkal , že pokud by před tím byl ještě nějaký ionizátor a pak ještě něco (zapomněl jsem co) tak by to mohlo fungovat, ale takhle ne...
a jinak , už to tady taky nějak všichni řekli... tenhle motor se dá vylepšit výkonově tak akorát novym autem s jinym motorem
a jinak , už to tady taky nějak všichni řekli... tenhle motor se dá vylepšit výkonově tak akorát novym autem s jinym motorem
- discoBROUK
- Kontaktovat uživatele: