díky světla jsou takhle zapadlý protože jsou za prvý ulámaný držáky a za druhý je křivý čelo takže to je celý šejdrem ale jelikož se bude kupovat ještě jedna coza tak to neřešim
tak foto bude až později, jak jsem se na ní dneska byl mrknout tak jsem z toho měl takovou radost že jsem jí zapomněl vyfotit ale pecka, už se těšim až jí budu mít doma a už to nebude dlouho trvat až se vrátíme z dovolený tak pro ní pojedu takže do 17.srpna jí mám na zahradě hlavně to bude docela parádní skok oproti tý co mám teď to má centrál, okna v elektrice, posilovač, vepředu štelovák KONI, vzadu nižší pružiny, skoro jednou tolik koníků a hlavně to nejdůležitější ani kousku rzi JOSEPH : nn teď je ještě nemám pohromadě, ale po dovče budou
sakra...tohle mě trošku nahlodalo...http://auto.bazos.cz/inzerat/11023099/O ... rviska.php ...je o litr levnější a vypadá 100x zachovalejš než ta co mám mít za těch 10 000...hodim sem fotky tý druhý a poraďte mi jakou vzít osobně se začínám přiklánět spíš k týhle jediný co mě táhne k tý druhý je ten motor...
tak se zase hlásím ke slovu, teď nebyl na corsu čas tak žádnej progres neproběhl, jen přeházení věcí z té původní do druhé večer jsem naházím nějaké foto, pomalu ale jistě se teď kompletuje a přes zimu se bude lakovat