Ahoj všem, tak se se před chvilkou vrátil domu od pepexe, ale bohužel vlakem. Corsa zůstala u něj. Pumpu jsme teda už vyměnili, ale ještě Pepex zjistil, že mam prasklou napínací kaldku u rozvodů Která je stará 4 měsíce. Doufám že se mijí zítra podaří vyreklamovat. A v pondělí mu dovalit novou, jinak budu muset koupit zase celou sadu rozvodů znova za 2300,-
Já mám tu kladku taky v prdeli, navíc když praskla tak poškodila hlavu. Teď tam mám kladku z 1.6 ale moc to nedrží. No snad seženu ten motor a bude klid. Až to vyřešim začnu už konečně šetřit na čirý dozadu, muziku křídlo atd.
Včéra jsem měl zase super den. Brácha se chystá do autoškolky, tak jsem ho posadil do mého auta ať si to vyzkouší. po 5 min. mi jí uvařil
V úterý jsem tam dolejval novej fridex, myslel jsem že vyletím z kůže.
Jo a opět jsem bez oleje, takže dneska jdu reklamovat výměnu těsnění pod hlavou, doufám že uspěju.
No to by se jeden posral, já se dohodl s tim maníkem z aukra 28.9. mi vymění motor, chce 2.500 za motor a 2000,-za práci a olej. Což je super ale aby to nebyla náká levá. No snad to dobře dopadne.