Vrzání zadní nápravy

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
solide

Opel Corsa B, problemy s vrzganim

Příspěvek od solide »

Ahojky, mam Opel Corsu B r. 1,5 D Mam problem, auto dobre drzi stopu, vsetko ide ako ma, ale dost casto mu vzadu ako keby vrzgali pera. Minuly rok mi kamarat nieco premazal a mal som chvilu pokoj. Neporadite ako na to, aby mi to nevrzgalo. Nove pera sa mi moc nechcu kupovat -:(
status_quo

Vrzání zadní nápravy

Příspěvek od status_quo »

Čau něco mi vrže na zadní nápravě hlavně když je auto zatížený v servisu mi po telefonu řekli že by to mohlo být nějaký uložení který se dá promazat nemohl by mi někdo z vás poradit kam se +- podívat a jakým stylem se to maže? (myslím tím jestli tam jsou maznice nebo nějak jinak) dík
wilcza
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od wilcza »

a nejsou to tlumice? taky me vrzou :wink:
status_quo

jo hele to kdybych věděl :-) plánuju ot vzít vylučovací metodou auto má dobrý jízdní vlastnosti ale to vrzání mě trošku rozčiluje tak jen něco namazat nestojí majlant a dá se to udělat i preventivně
Robin

Příspěvek od Robin »

Mě to vrže už asi 50 tis. km a docela se mi ten zvuk líbí.
Tlumiče to nejsou, ty už jsem měnil. Vrže to jen v zatáčkách, když najedu na hrbol. Úplně stejně to vrzalo známému v Mercedesu po 350 tis. km :-)
Budou to silentbloky, tak bych to zkusil napatlat něčím, co regeneruje gumu, proti zpuchření, apod.
status_quo

no mě se naopak ten zvuk krutě nelíbí .. kdyby někdo zjistil + ideálně vyfotil co se tam má mazat rád bych to udělal
mirastr
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirastr »

Mě to vrzá taky a teď mi to vrzá i v Octavii. To je jak nakažlivá nemoc. Jeden týpek říkal, že je to uchycení mezi tlumičem a karoserií. Ještě jsem se na to taky nedíval :-)
Opel Corsa C 1.0 12V, r.v. 12/2004
Renault Trafic 2.0 dCi QuickShift, r.v.11/2008
status_quo

No Octavia nám takhle vrzala taky jestli chceš můžu se zeptat čím to bylo tam nám s tím v servisu něco udělali ale bylo to +- vždycky na chvilku. To uložení tlumiče by to být mohlo něco podobnýho mi někdo už taky tvrdil čekám až bude lepší počasí v tomhle se mi pod to lehat nechce
ada

Příspěvek od ada »

Taky mi vrzala zadni naprava, tudiz jsem se domnival, ze to je tlumic...no nic uz me to docela stvalo, dal jsem auto do servisu. Tam prisli na to, ze mam prasklou zadni pruzinu!!!..vymeneno a vse ok
molas

Příspěvek od molas »

nevim co si předtsvit pod vrzáním, ale mě pravděpodobně z přední nápravy jde zvuk, který se dá připodobnit pískání nenamazaného kolečka, při vyšší rychlosti se interval mezi pískáním zkracuje :-)...přední tlumiče byly měněný, netušíte čím by to ještě mohlo být?
Tonys44

Re: Vrzání zadní nápravy

Příspěvek od Tonys44 »

mám taky stejny problém vrzání z přední nápravy pískání jako by kotouč . na kostkách to píská pořád a na drobnych nerovnostech sem tam ? nevíte ?pomozte ? :urcite?:
Odpovědět