Vrzání zadní nápravy
Moderátor: Arci
-
Opel Corsa B, problemy s vrzganim
Ahojky, mam Opel Corsu B r. 1,5 D Mam problem, auto dobre drzi stopu, vsetko ide ako ma, ale dost casto mu vzadu ako keby vrzgali pera. Minuly rok mi kamarat nieco premazal a mal som chvilu pokoj. Neporadite ako na to, aby mi to nevrzgalo. Nove pera sa mi moc nechcu kupovat -:(
-
Vrzání zadní nápravy
Čau něco mi vrže na zadní nápravě hlavně když je auto zatížený v servisu mi po telefonu řekli že by to mohlo být nějaký uložení který se dá promazat nemohl by mi někdo z vás poradit kam se +- podívat a jakým stylem se to maže? (myslím tím jestli tam jsou maznice nebo nějak jinak) dík
-
- Robin
Mě to vrže už asi 50 tis. km a docela se mi ten zvuk líbí.
Tlumiče to nejsou, ty už jsem měnil. Vrže to jen v zatáčkách, když najedu na hrbol. Úplně stejně to vrzalo známému v Mercedesu po 350 tis. km
Budou to silentbloky, tak bych to zkusil napatlat něčím, co regeneruje gumu, proti zpuchření, apod.
Tlumiče to nejsou, ty už jsem měnil. Vrže to jen v zatáčkách, když najedu na hrbol. Úplně stejně to vrzalo známému v Mercedesu po 350 tis. km

Budou to silentbloky, tak bych to zkusil napatlat něčím, co regeneruje gumu, proti zpuchření, apod.
-
- mirastr
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
-
-
Re: Vrzání zadní nápravy
mám taky stejny problém vrzání z přední nápravy pískání jako by kotouč . na kostkách to píská pořád a na drobnych nerovnostech sem tam ? nevíte ?pomozte ?