panové mě chyběli zadni sedadla a jeste opěrky na předních sedadel a neprošel jsem STK a policii je to jedno parkrát mě stavěli a v poho. PS: STK mi na miste seškrabl samolepku technické aj když mě platila ješte 14dní.
Zdravíčko, nedávno jsem slyšel, že PČR nemá atestované ty svoje měřiče propustnosti světla na okna, takže by to neměli ani používat... sám sem se stal svědkem kdy kamarád zavolal na hlídku co nás zastavila druhou hlídku, která s ním sepsala stížnost na tu první hlídku co ho stavěla...
jak to teda je? Můžeme dále jezdit ze zatmavenyma oknama?
ok díky nejde mě o provokaci ale o to, že já sem za to dostal 500 a jinej známej 300 a teď nás to sere tak sem chtěl vědět, jestli to tak teda fakt je...
Sorry za OT ale ja mam folie s certifikatem propustnost takova jaka ma byt tenkrat to stalo okolo 10ky a za ta leta bych rekl ze to dost vybledlo tzn si muzou merit max prirozeni myslim ... jinak na stk jezdim zasadne s otevrenyma oknama predejde se tim zbytecnym dotazum
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Mě se to právě víc líbí bez nich .. ale zas vyfuk mi čouhá dost přes auto a ještě mi za to nic neřekli pání policisté , tak nad opěrkama hlavy se nemusí asi pozastavovat, sou tam i horší věci
Opel Corsa B 1.0 12V
!!!! Budem spolu dokud nás STK nerozdělí !!!!
40KW = Pár vyplašených kobyl, které umí někdy překvapit