ochcavka prd sedí a furt sa mi odlepoval

takže každý si koupi jen to na co má ,aj ked v te cene sa dalo porozmýšlat nad nejakým dovozem
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
tak jsi hloupá ovcePučis89 píše:Nechapu tady tu debatu lidi co porad nadavaji na Skodovku a jezdi v posranem Oplu! Kecy typu simply never a pod...Pred 3 mesici jsem si koupil jine auto, a hadejte co? Octavku!
vídíš to, auto smontovaný partou ukrajincůPučis89 píše:Proc? Protoze kvalitou to auto je uplne nekde jinde, nez Opel... a jine radoby znacky...
tam se píše IPučis89 píše:blyti
ano proč nezaplatit za holátora to samý co za vybavenejší a novější autoPučis89 píše:jezdit v 5 let starem koncernovem aute, nez si koupit noveho Opla![]()
proč by ta značka měla být v prdeliCo-RS-ák píše::D korrpi má saaba a nadává na koncern? ty seš fakt mimo, nebo to děláš schválnějako provokace... koupil sis tak trochu neprodejný auto, značku která už neexistuje
ale s tim kde ta značka teď je (
)
no rozhodně lepší prostornej interier SAABu kterej má duši než nudnou octávku která jezdí na každej 5-ti metrechCo-RS-ák píše:ale jinak se mi osobně saab moc líbí, nic proti nim nemám, až na to že maj příšerný interiéry...ale s tim kde ta značka teď je () tak nadáváš na octávku? která je dílensky líp udělaná než golf? to mi nepříjde normální
doufam, že maš vysokoškolskej diplom z medicíny, že tu vynášíš diagnozy o debilitěPučis89 píše:Korrpi, ty jsi debil...
sorry ale se scháněním dílů nemám problemCo-RS-ák píše:ale doufám, že se ti na tom saabovi něco rychle posere a ten díl nepude sehnat, protože pak budeš závidět všem co maji koncern, na kterej seženeš díl na každym metru za pár![]()
nějak nevim, ale ty jsi taky těžko vysokoškolsky vzdělaný na to, aby jsi tu vynášel diagnózyBobek píše:Každý si jezdím čím chce ne? Nebo mi to vysvětli co máš za komplex?![]()
Promiň, ale tohle vážně hraničí s demencí..
A dobře vím, že se na tom shodne většina fora..
To bude dobrýP.S. někdy je mi z ašeho pravopisu k blití
Tvůj podpis: chci roZDAVAT ZkusENOSTI co aby SE treba Y OstaTNI MELi dobrea VSEMU RozumELY