Rozbilo se mi dálkové ovládání u hlavního klíče.Výměna baterie nepomohla. Immo funguje, bohužel bez DO nelze auto zavřít. Otevřu dveře řidiče, nastartuji, odjedu, když jsem uvnitř, tak tlačítkem v autě mohu auto zamknout, jakmile ale otevřu dveře, tak se odemknou všechny a mohu zamknout jen dveře u řidiče.
Dá se nějak nastavit, aby se při zamnutí dveří u řidiče klíčem, zamkli všechny dveře? V návodu jsem to nenašel. Pokud ne, dá se přidělat jen nějaké levné dálkové ovládání? Nový klíč stojí asi 4 tisíce a to se mi nechce dávat.
Corsa D rozbité dálkové ovládání
Moderátor: Arci
-
- Administrátoři
Re: Corsa D rozbité dálkové ovládání
Já ještě v době kdy jsem měl astru g jsem kupoval klíč nový u Opla, jiné řešení nebylo. Jde o to jak dlouho si chceš auto nechat až jej budeš prodávat klíč ve 100% stavu se hodit bude.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Re: Corsa D rozbité dálkové ovládání
Klíč mám ještě náhradní, nemám v plánu prodávat, kódy na klíč mám a prý stačí přinést jen je a udělají mi v Opelu další klíč.
Podařilo se mi zjistit jak používat auto v případě nutnosti bez dálky. Auto odemknu klíčem - otevřou se jen dveře řidiče. Tlačítkem v autě lze odemknout celé auto.
Pokud chci auto zamnout, tak vystoupím z auta, zavřu za sebou dveře, otevřu dveře spolujezdce, nedávám klíč do zapalování, stistknu tlačítko v autě pro zamknutí, auto se zamkne, zavřu dveře spolujezdce. Auto je zamčené.
Je to trochu drbat se levou nohou za pravým uchem, ale alespoň to nějak jde.
Podařilo se mi zjistit jak používat auto v případě nutnosti bez dálky. Auto odemknu klíčem - otevřou se jen dveře řidiče. Tlačítkem v autě lze odemknout celé auto.
Pokud chci auto zamnout, tak vystoupím z auta, zavřu za sebou dveře, otevřu dveře spolujezdce, nedávám klíč do zapalování, stistknu tlačítko v autě pro zamknutí, auto se zamkne, zavřu dveře spolujezdce. Auto je zamčené.
Je to trochu drbat se levou nohou za pravým uchem, ale alespoň to nějak jde.