AGR>Zaslepení ventilu
-
- Člen Corsa Clubu
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Agr ventili byvaji dobre jen to neco zapricini, no nechal bych zkouknout motor a veschny casti a ne jen diagnostikou (univerzalni diagnostiky nejsou halvne moc presne aspon zkusenosti s opel motory) Jinak veci jako agr ventil vahy vzduchu pouzite nidky nebrat ale tak uvidis.
Jinak dovolim si ot: Agr ventil by se mel postarat o nepravidelny zatah motoru ve strednim spektru otacek, coz se muze obcas pocitove zamenit s vahou vzduchu ale jelikoz u motoru X12SZ vaha vzduchu neni je to lehci , jiank zkoukni skrtici klapku a podobne casti treba jen staci vycistit a prostriknout cisticim sprejem vstriky. Jinak by me zajimalo jak nekdo pozna ze to je agr ventil na diagnostice se ti nezobrazi jedine kdyz se rozebre. No hodne zdraru
Jinak dovolim si ot: Agr ventil by se mel postarat o nepravidelny zatah motoru ve strednim spektru otacek, coz se muze obcas pocitove zamenit s vahou vzduchu ale jelikoz u motoru X12SZ vaha vzduchu neni je to lehci , jiank zkoukni skrtici klapku a podobne casti treba jen staci vycistit a prostriknout cisticim sprejem vstriky. Jinak by me zajimalo jak nekdo pozna ze to je agr ventil na diagnostice se ti nezobrazi jedine kdyz se rozebre. No hodne zdraru
- Jack
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- opel1.0
- Kontaktovat uživatele:
vadny agv ventil
viete mi poradit ako odstavit agv ventil pocul som ze to ide danim odporu namiesto agv cievky ale problem mam tam 6 drotov a neviem ktory je znich na cievku agvcka mate viekto stym skusenost motor je 1.0 12vecko
EDIT: Přesunuto do správného vlákna. Používej fci HLEDAT.Suby
EDIT: Přesunuto do správného vlákna. Používej fci HLEDAT.Suby
- Jano
EGR ventil
Caute, neviete niekto co je to EGR ventil? Vraj to pusta vyfukove plyny spat do sania. Ked je to vadne, zvysi sa spotreba a znizi vykon. Na tejto stranke je to spomenute: http://moje.auto.cz/Rampa89/ko-r-za.html
Dakujem.
EDIT: Spojeno. Používej funkci HLEDAT. Suby
Dakujem.
EDIT: Spojeno. Používej funkci HLEDAT. Suby
Opel Corsa B 1.0 12V '98
- Jano
Aha sorky. Nevedel som ze tu uz taka tema je.
Precital som si vsetky porispevky. Je to zaujimave Vidim ze su na to rozne nazory. Mne kontrolka nesvieti, len sa mi nejako zvysila spotreba. A ma slaby tah(hlavne asi tak do nejakych 2000otacok.) Ked dupnem na plyntak mu to chvylu trva kym sa rozbehne. Ma spomalenu reakciu.
Precital som si tuto temu po siestu stranu. Rozhodol som sa vymontovat ten EGR ventil. Bohuzial to ze vodu treba vypustit je az na siedmej strane
. Alebo som si to skor nevsimo. Vytieklo mi asi tak pol litra. Kedze je uz tma, tak to budem robit inokedy. Staci zastrcit hadicu spat a ist? Alebo musim urobit nejake odvzdusnenie ci co? Prosim poradte.

Precital som si vsetky porispevky. Je to zaujimave Vidim ze su na to rozne nazory. Mne kontrolka nesvieti, len sa mi nejako zvysila spotreba. A ma slaby tah(hlavne asi tak do nejakych 2000otacok.) Ked dupnem na plyntak mu to chvylu trva kym sa rozbehne. Ma spomalenu reakciu.
Precital som si tuto temu po siestu stranu. Rozhodol som sa vymontovat ten EGR ventil. Bohuzial to ze vodu treba vypustit je az na siedmej strane

Opel Corsa B 1.0 12V '98
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: