Zamlžená okna Corsa B
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Mlží se mi všechna okna
Ahoj všem Corsákům ,
mám otázečku ohledně zamlžení oken. I přesto že v autě jedu sám , a mám puštěný vzduch ,tak se všechny okna mlží.... nemáte nějaký trik jak na to ? Samozřejmě kromě chytrého otevření okna a tak podobně
mám otázečku ohledně zamlžení oken. I přesto že v autě jedu sám , a mám puštěný vzduch ,tak se všechny okna mlží.... nemáte nějaký trik jak na to ? Samozřejmě kromě chytrého otevření okna a tak podobně
-
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
nevim to jiste ale myslism ze se na to prodavaji nejake ty sajratiky v lahvickach ne?
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Dodo
to sa používalo na starých škodovkách a žigulákoch, corsa má podľa mňa výkonnú ventilačnú sústavu, ak pustíš ventilátor na "štyrku", tak sa mlžiť nemôžetoxik-q píše:nevim to jiste ale myslism ze se na to prodavaji nejake ty sajratiky v lahvickach ne?
Corsa B 1,0 12V World Cup
fotos zde
fotos zde
- Jano
Da sa kupit "Anti Fog" sprej na okna. najprv umyjes okna nejakou okenou alebo tak..., a potom to umyjes tymto. Ono to pravdepodobne nebude fungovat 100%ne, ale malo by to trochu pomoct.
A este jedna vec: netecie Ti nahodou do auta voda? Moze to byt sposobene aj tym. Voda sa Ti kondenzuje na oknach.
Skus si skontrolovat na podlahe ci nemas vlhke koberceky, a takisto pod kobercom v kufri. Najlepsie po silonom dazdi.
A este jedna vec: netecie Ti nahodou do auta voda? Moze to byt sposobene aj tym. Voda sa Ti kondenzuje na oknach.
Skus si skontrolovat na podlahe ci nemas vlhke koberceky, a takisto pod kobercom v kufri. Najlepsie po silonom dazdi.
Opel Corsa B 1.0 12V '98
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dodo
máš corsu B ? Lebo ja keď to dám na rýchlosť 4, tak ma to skoro odfúknelucanito85 píše:jj to je fakt jenom rádio musím mít taky na plný koule .... Ale jo ten pylový filtr mě taky napadl ... dáváto asi nejvíc smysl.... ono to i dost málo přes ty ventilační otvory fouká
Corsa B 1,0 12V World Cup
fotos zde
fotos zde
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: