Ladak dela v kazdem aute jiny zvuk od origo at uz diesl nebo benzin pokud to neches na ladeni vykonu je to jedno stejne jde jen o vzhled a mozna o trosku zvukove kulisy
kluci dneska sem koukal pod auto a zda se mi ze to tam fouka kolem toho stredniho dilu vyfuku...a tak me napadlo co kdybych ho dal pryc a misto nej tam dal jen trubku spatny napad?
No já bych spíš pokukoval po rezonátoru,místo středáku. Je to sport díl vejfuku,tvoří se v něm minimum vírů z emisních plynů a má to potom tah jek kráva. Někde o tom je tu diskuse,zkusim to najít
Já nevim ,mam v prdeli kat,středák mám novej. Tak přemejšlim že hodim asi trubku místo katu. Anebo koupim UNI katalizátor, tohle je fakt pakec Ale píše se že ten rezonátor se dá místo katu a když máš kat dobrej a nechceš ho vyndavat tak místo středáku. Tak nevim
aha aha uz to tam ctu no...dik moc jen me taky celkem trapi to abych do toho nezacal rypat a cele to neposral...treba abych nejezdil za 10litru a jen to hucelo...
tak jsem si to tady precetl a je to pekna chemie...kdybych mel love tak bych sel do varianty...sportovni kat...rezonator a pruchozak...ale jelikoz nemam penizky...tak nevim
No zajímavé téma,jelikož mám najeto 120tis kat je určitě mimo provor a jelikož budu dělat výfuk za 14 dní komplet ptám se: Kdo má opravdové zkušenosti s vyndáním katu? Jelikož jde o řízený kat...co provede řídící jednotka po vyndání katu? Na přenastaví se do nouzového režimu? Jak lambda sonda? Mám motor x12sz-o kolik se zvýší spotřeba,či sníží výkon? O rezonátoru rozhodně neuvažuji protože stačí použít laděný koncový člen...o výřiči spalin také ne....musí být zachován zpětný tlak od katu....takže chlapáci kdo o tom opravdu něco ví poraďte...prrosím ne plky a polemiky na 4 stránky....díky