Diagnostika - kontrolka s bleskem

Témata týkající se řídící jednotky, elektroniky, čidel a veškeré kabeláže
Odpovědět
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

cidlo chladici kapaliny je umistene vzadu na sani je blbe prístupne teda alespon u motoru x12sz
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
Pixla
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Pixla »

ted jsem cetl na vectra foru ze to blikani nekomu delalo relatko ktere nekdy neseplo..... z cehoz jsem pochopil ze bud mam taky to relatko KO jenze kdyz je to spojeny s otevrenim termostatu tak to bude asi to cidlo anebo jeste ze by to cidlo bylo spojene s tim relatkem...jenze problem mam takovej....docela by se mi i hodilo schema elektriky abych to alespon prosel jenze je asi nemozny sehnat na Corsu A 1.2i 1991 C12NZ
Opel Corsa A r.v. 91 C12NZ heh momentálně probíha přestavba na tereňák snad mi to klucí v čepicích budou tolerovat (nechal jsem se insprovat Hitlerwagen golf country)
jokerik

Příspěvek od jokerik »

Prosím nevíte někdo co znamená chyba 24 frekvenční čidlo ujetých km?
salem
Kontaktovat uživatele:

Corsa C 1.2 16V 55/75

Příspěvek od salem »

Vcera som bol na diagnostike.Povedali mi ze mam chybu P00335 crank sensor.
Viete mi nieco viac o tom povedat?
dakujem.
Corsa C 1.2 16V 55/75
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ahoj jak jsme si uz psali na icq co ja si mylsim ze to je cidlo na klikovce, vacce
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

Jj, čidlo na klice, na vačce asi nee, ta má o 2 x nižší otáčky než klika :D
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ty cidla vetsinou odejdou cele, jinak kdyz yb to bylo jeste neco tak by to ta diagnostika zahlasila spolu s tim, hlasi to vic veci najednou a nekdy to vyresi jen jedna vec klidne, tak uvidis porad se v servisu ale to cidlo je pravdepodobne, to vis elektrika ta je nevyzpitatelna :wink:
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
salem
Kontaktovat uživatele:

Corsa C 1.2 16V 55/75

Příspěvek od salem »

Cafffte Corsa-ci
Pivas,Berry
Sorry,ze tak neskoro pisem,ale skor sa nedalo.Takze po poriadku.Pisal som,ze mam chybu na auticku P00335 crank sensor.
V autorizovanom servise vyblikanie poruchy 1800sk a sensor 1628sk reset chyby 1800sk....to mame dohromady 5228sk..a kde je este praca?su normalny?
Siel som do super tuning servisu a tam vyblikanie stalo 700sk senzor 950sk a reset zadara.....to mame 1650 praca bola v cene senzora.
SUPER VEC !!!
Ludkovia jazdim zase jako dabel.....som rad,ze to skoncilo len pri tak malej chybe a cene.
S pozdravom :-)
Corsa C 1.2 16V 55/75
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Něco od polskejch bratrů,jen to přeložit :wink: Ale stránky maj fakt super :wink: http://www.corsaclub.pl/forum/viewtopic.php?p=97132
opel1.0
Kontaktovat uživatele:

no a dnes 1 raz sa rozsvietila zlta kontrolka

Příspěvek od opel1.0 »

no dnes mi zacala svietit diagnostika a zavada nikde pohnem sa a za 1 km zmizne mastartujem a je zas na 1 km ale pc nevie nic poprosim vas o radu tece mi olej z kluky tak mam podozrenie na snimac kluky ale je to len podozrenie agr som cistil pred 2 mes ten je cisty ps auto ide super ziadna zmena na vykone takze vaha bude asi dobra a je to 1.0 12v 99 rv
celych 998 CCm a aj 12 ventilov
sivi

Příspěvek od sivi »

nebude to zaslehlej jegr ventil? mne se to stava tak jednou za rok. mam corsu B 1,2, 16V, 2000. zacne nejdriv obcas svitit kontrolka a po case se zacne houpat motor. vzdy ho vyndam (pred tim musis odpojit baterku a vypustit vodu) a vycistim - jde to benzinem milimehtr po milimetru. jestli to budes chtit zkusit tak ti poslu foto kde je.
elge
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od elge »

Tak je to tak jak je psano vyse... mam motor X12SZ, 16pin konektor, propojil jsem 5-6 a opravdu se kontrolka rozblikala 12 - 47 a tak stale dokola... inu tak to je neco asi s tim AGR ventilem ze? :?

Muj plan je najit agr ventil vycistit ho a chvilu jezdit na "lepsi" benzin - no esli se rozviti kontrolka znova tak ho budu muset asi vymenit - nic lepsiho me tedkon nenapada... :roll:
Corsa B 1,2 33kW '96 "flaskove zelena" :)
sivi

Příspěvek od sivi »

jestli to bude egr ventil tak ho nemá cenu měnit stejně se ti časem zasere. to už je lepší odstavit přisávání spalin. mě se zasral několikrát. od tý doby co mám vyměněnej palivovej filtr tak nic. egr venútil na 99% vždy rozhýbeš. můsíš ale opatrně.
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

přišlel nám mail na info@corsaclub.cz, zná někdo odpověď?
Eva.Bukovanska@seznam.cz píše:Dobrý den,

mám prosbičku, mám Opel Corsa 1,0, r. 98.

Vyskytl se mi tento problém, tak jestli s tím nemáte zkušenost?

Jedná se o kontrolku (oranžová) - která dle návodu vyjadřuje chybu u motoru, ale může znamenat jakoukoliv závadu.

Závada se mi projevuje tak, že si jedu třeba 120 km/hod vše je v pořádku a najednou se mi rozsvítí oranžová kontrolka a začne mi auto cukat a chová se tak, jako kdybych podřadila třeba z rychlosti pět na trojku a musím zastavit.

Chvíli počkám (15 min) a nastartuji, kontrolka mi svítí a motor mi řve, jako kdybych stála na plynu a jde to do hrozných otáček. Někdy se stane, že startuji po několika minutách opakovaně a kontrolka zhasne a auto jede v pořádku.

Měla jsem auto v servisu a vůbec nevědí čím to může být způsobené.

Díky za radu a mějte se hezky.

Eva Bukovanská
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Já by jsem řekl, že to bude asi vadným snímačem otáček, krokoměrem. Ale je to jen má doměnka.
Určitě doporuču zajít na diagnostiku...
Corsa C 1.2i
Odpovědět