Zapojení autoradia>všeobecně

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
havel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havel »

Taky jsem radio zapojoval. Akorat v tech dratech byla trochu zrada - stalej proud a proud s klicem - draty mely stejnou barvu(cervenou). Rozdil byl akorat v tloustce dratu - staly proud je silnejsi.
Opel Corsa 1.0 12V, r.v. 1997
stovi

Příspěvek od stovi »

mám otázečku ohledně ovládání orig. autoradia car 300 z Corsy B,jaký je postup na uložení vybrané stanice do předvolby 1,2,3 atd...?
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

stovi>>> Je to u všech rádii stejné... Nejprve si vyhledáš frekvenci (stanici,rádio) kterou chceš poslouchat a pak dlouhým stiskem přidržíš (cca 3s-5s) číslici na které chceš aby to byla uložena. Někdy rádio zapípá, někdy zase zabliká displej.
Corsa C 1.2i
stovi

Příspěvek od stovi »

jasný dík za radu:) ještě by mě zajímalo na co tam je to tlačítko TP,na displeji se objevuje jen TP nebo v závorce (TP),ale to je jen tak ze zvědavosti...
Mr Mart

Příspěvek od Mr Mart »

stovi>> TP - Traffic Programe - zprávy o dopravě. Nevim, jak přesně to funguje, jen sem z návodu pochopil to, že to při přehrávání kazety přepne na ty dopravní informace. Nebo když nechceš poslouchat rádio a jen dopravní informace, tak ztlumíš hlasitost a když běží doprava tak se to zhlasí. Taky můžeš vyhledávat stanice, který vysílaj ty dopravní informace.
Těma závorkama se to nějak aktivuje a deaktivuje.
Opel Corsa C 1.2/55 "Scout" :joystick:
stovi

Příspěvek od stovi »

jo tak tohle to je:) dobrá vychatávka...dík za vysvětlení
FrantaU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FrantaU »

Havli píše:Ted koukám že ten konus je opačně :lol: :lol: Hledal jsem to ráno na rychlo a nevšim jsem si že je to od r. 06. Sorry :wink: Ale jestli dělaj na C stříbrnej tak černej možná taky

černej dělaj na 100%. Mím ho taky. :)
automatic
Sak

Příspěvek od Sak »

CorsaB 93-zapojijl sem rádio Pioneer 2000,přehodil žlutý a červený,jestli nastartuji to se teprve uvidí,ale problém je že rádio hraje až při zapnutí klíčku do polohy kdy se rozsvítí kontrolky,nebo až při nastartování.Zapojení je na ISO konektor.Kdo zapojoval tento konektor nevím. Je to u Corsy normální?Díky za radu.
Sak
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Bohužel,už jsem se tu na to ptal,je to od výroby,radio hraje jen při zaplým zapalování a docela mě to s**e. Určitě by to šlo překopat na stálej proud ale nějak není čas :wink:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

nektere autoradia uz maji moznost prehozeni napajeni :-) ja mel k radiz kabel od iso do radia a na tom se prehodil kabilek jeden odpojil a druhy zapojil a no problema :-) slozitejsi je pak pokud to nejde musi se to udelat natvrdo :-) pred iso
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

Havli píše:Bohužel,už jsem se tu na to ptal,je to od výroby,radio hraje jen při zaplým zapalování a docela mě to s**e. Určitě by to šlo překopat na stálej proud ale nějak není čas :wink:
Třeba u naftových koz sem zpozoroval že mají více poloh spínačky a rádio hraje aniž by bylo zaplé zapalování, u benzína musí být zaplé a svítí kontrolky :?
Scarynka
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scarynka »

Pívas>> jj u mě :lol: :lol: :lol:
Marty

Příspěvek od Marty »

Já jsem dráty ani nepřehazoval. Drát na zálohu paměti jsem u ISO konektoru přecvak a propojil k napájecímu, takže mám trvalé napětí na napájení rádia i zálohu pamětí a rádio hraje i při vypnutém zapalování.
Opel Corsa B, 1.2i, X12SZ
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

Marty píše:Já jsem dráty ani nepřehazoval. Drát na zálohu paměti jsem u ISO konektoru přecvak a propojil k napájecímu, takže mám trvalé napětí na napájení rádia i zálohu pamětí a rádio hraje i při vypnutém zapalování.
Kdyby to bylo nějak názorně, pač já sem hrozně blbej :?
Marty

Příspěvek od Marty »

Já se to pokusím zítra nafotit nebo namalovat a dám to sem i s popisem..
Opel Corsa B, 1.2i, X12SZ
Odpovědět