Jak zapojit TID displej
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
musis pravdepodobne vymenit ziarovecky podsvietenia TID-uAdiss píše:mam tam ten display taky. ale je furt po tmě.. i když rozsvítim.. radio mam obyč na kazety (zatím) jde to nějak rozsvitit? nebo ? jak na to... škoda jako když na to sviti slunko a koukam z boku tak čisilka tam sou.. ale nesviti.. jinaksem z toho jelen

-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
TID komunikuje jenom s origo rádiem..TID s jiným než originálním rádiem ukazuje 3 informace jen při vyplém rádiu a zaplých světlech nebo klíčku..
Je možné,aby TID ukazoval informace i se zapnutým rádiem, ale rádio se nesmí dotýkat kostrou zadní konstrukce palubové desky,to znamená nesmí se dotýkat závitová tyč co kouká z většíny rádií zazadu uprostřed na připojení kostry..
Je možné,aby TID ukazoval informace i se zapnutým rádiem, ale rádio se nesmí dotýkat kostrou zadní konstrukce palubové desky,to znamená nesmí se dotýkat závitová tyč co kouká z většíny rádií zazadu uprostřed na připojení kostry..
- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Sencor ale cislo nevimstanda PE píše:co mas za radio?Pučis89 píše:mi zase vsechno sviti,ale kdyz zapnu radio tak se mi vypne datum,nevite cim to je? jako displej sviti a neni tak datum,a nevite jak na tid zapojit radio aby se tam ukazovalo co hraje za pisnicku?

1.5 TD
- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
potom je to spravne pretoze to radio urcite nepodporuje externy display...ale da sa to zapojit tak ze ti ten datum ostane aj po zapnuti radia...aspon niecoPučis89 píše:Sencor ale cislo nevimstanda PE píše:co mas za radio?Pučis89 píše:mi zase vsechno sviti,ale kdyz zapnu radio tak se mi vypne datum,nevite cim to je? jako displej sviti a neni tak datum,a nevite jak na tid zapojit radio aby se tam ukazovalo co hraje za pisnicku?ale zadne stare neni,je nove stare asi pul roku

- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
No aspon neco,nevis jak na to?standa PE píše:potom je to spravne pretoze to radio urcite nepodporuje externy display...ale da sa to zapojit tak ze ti ten datum ostane aj po zapnuti radia...aspon niecoPučis89 píše:Sencor ale cislo nevimstanda PE píše: co mas za radio?ale zadne stare neni,je nove stare asi pul roku
1.5 TD
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
Dotaz TID displeji
Ahoj lidi, když v autě nemám TID displej, je tam pro něj alespoň konektor? Rád bych si ho dokoupil a tak by rád věděl co vše mě čeká. Díky Karel
Edit:Sloučeno.Havli
Edit:Sloučeno.Havli