suby píše:lasvegaswings>>> Žádnej PIN nevyndavej prostě štípni kabely a je to...
Zapojení autoradia>všeobecně
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Ollino
corsa A schema zapojení autoradia
Puvodní majitel doslova amputomal komplet přívod k autoradiu zbyl jen svazek dratu potřeboval bych vědět podle barev co a kam.dík
- lukas
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jj taky bych to asi natahal znovu jak rikal lukas.. ja to samy delal v Bcku, kdyz sem pak videl co sem vsechno vytahal ven a jakym stylem to bylo delany tak sem se ani nedivil kdyz sem nekde nasel castecne seskvareny vodice atd... byl hned klidnejsi
nic na tom neni potrebujes jen minus (kostra) a + bud samotny z pojistkovky nebo i ze spinacky v pripade ze chces aby ti hralo radio jen s klickem v zapalovani...no a pak repro kabely...nebo muzes natahat + a - primo z baterky prez externi pojistku 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
je s tim sice prace (cca jedno odpoledne) ale alespon budes moct byt klidny ze to mas vsechno v poradku 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
- Kontaktovat uživatele:
ALTERNATIVA za radio opel sc202
zničehožnic mi přestalo hrát radio-chtěl bych ho nahradit novým,ale nechce se mi rejpat do elektriky-chtel bych jen vymenit kus za kus-napiste mi svoje tipy-staci kdyz to bude hrat a vymenim si ho jako laik sam-diky vsem predem i zadem:)
ps: opel corsa b 1,2i -r.v1995
nejsem náročnej,chci obyč.radio max. s přehrávačem mp3-jen at to hlavně hraje,díky všem!!
ps: opel corsa b 1,2i -r.v1995
nejsem náročnej,chci obyč.radio max. s přehrávačem mp3-jen at to hlavně hraje,díky všem!!
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,nejdřív musíš dostat to starý radio ven
Návod je tady v tom topicu, pak rozpojíš dva konektory(napájecí +repro) a konektor antény. To nový připojíš a dáš ho do palubovky. Iso konektory jsou dělaný tak aby nešli prohodit,takže to splíst nemůžeš
Ale asi budeš muset koupi redukci ke kabelu antény,ta většinou nepasuje ,stojí cca 10,-
Všechny podrobný info jsou tady v tomhle vlákně,tak holt musíš číst

Všechny podrobný info jsou tady v tomhle vlákně,tak holt musíš číst

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
Nastavení rádia
Čus bus, potřeboval bych helfnout s takovou věcí, jako je nastavení stanic u originál rádia do paměti. Nikde jsem nenašel jak se stanice vybírají a uloží.
Ani nevím jak se mi to stalo, všechny stanice který jsem měl navolený z bazaru tak se nějak smazali.Zkoušel jsem resetovat ŘJ a zadat znovu kod k rádiu--nic , nepomohlo.
Zda-li máte s tímto problémem zkušenosti prosím napište co stím....díky..
mymochodem mám:
Opel Corsa 1.2 16V,1999,
EDIT: Příspěvek přesunut. Suby
Ani nevím jak se mi to stalo, všechny stanice který jsem měl navolený z bazaru tak se nějak smazali.Zkoušel jsem resetovat ŘJ a zadat znovu kod k rádiu--nic , nepomohlo.
Zda-li máte s tímto problémem zkušenosti prosím napište co stím....díky..
mymochodem mám:
Opel Corsa 1.2 16V,1999,

EDIT: Příspěvek přesunut. Suby
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Mno proste stanici najdi (to se dela sipkama, das vpravo a ono to zacne hledat neblizsi vyssi frekvenci) Az to neco najde, tak se rozhodni, jestli to chces nebo ne, kdyz ne, pokracuj dale, kdyz jo, tak si vyber tlacitko 1-6 a kdyz si treba vyberes ze to chces mit na ctyrce, tak tu ctyrku podrz a az to pipne, mas to tam ulozne.
Corsa B 1.0 12V 1998
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: