Změna podsvícení>Palubovka,topení,budíky ,TID
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- System
jakej je nejjednodužší způsob jak to zařídit, aby budíky (topení zatim neni tak důležitý) svítili modře? někdo řiká že diody, někdo zase že budou svítit málo. a hlavně je tam prej ještě nějaká filie takže to bude svítit do hněda
mam B r.v.94...předem díky za odpovědi

i s malým autem jde zahrát velký divadlo
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
prasklá žárovka v osvětlení panelu
Zdravím, nesvítí mi žárovka na osvětlení středového panelu, neboli ovládání topení, v noci je to docela blbý si to nastavit, nevíte někdo jak na to? já se k tomu zkoušel nějak dostat ale nešlo mi to vůbec, v příručce píšou že se to má dát na výměnu do servisu, no to se mi zase moc nechce, řešil jste někdo takový problém? moc díky
Edit: Všechno máš v tomhle topicu,vyndání plastů ,jaký tam jsou žárovky atd.
Edit: Všechno máš v tomhle topicu,vyndání plastů ,jaký tam jsou žárovky atd.
- chucki
- Kontaktovat uživatele:
zkus to tady: viewtopic.php?t=26&postdays=0&postorder=asc&start=0
určitě najdeš jak se k tomu dostat. neni to zas tak složitý
určitě najdeš jak se k tomu dostat. neni to zas tak složitý
Opel Corsa B 1.4 16V:)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
pokud nevyčteš z obrázů a navodů-- povytahnovat ty čudliky na ovládání všechny jdou cajk až na prostřední od ovládání motorku topení. tam musis dat plochej šroubovak do tej dirky po-vytažení pak vymrcasit pruduchy topení tam jsou další šroubky a pak už jen tááááhnout ty po***ný plasty ven... nevim jak vy ale mě po téjhle demontáži a montáži zbyl jeden šroubek 

Opel Corsa 1.5TD JOY

-
- Člen Corsa Clubu
Kontakt na toho poláka už nemáš z toho aukra ... by mně to zajímalo co to jsou za žárovky či ledkyHavli píše:čus,nechtěl jsem tam pájet diody,páč to neumim,tak jsem koupil ty samý jako origo ale modrý a svítí to gut,teda mi to aspon stačí,ale kupoval jsem je na aukru od nějakýho Poláka. Mají plochý hlavičky,tak svítí víc než ty origoJdou do budíků a TIDu

- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Matezzz
- Kontaktovat uživatele:
Změna podsvětlení přístrojů >Corsa A
Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost se změnou podsvetlení přístrojů. Nebo alespoň nějaké materiály jak to vypadá. Protože sem už někde četl že při rozebrání tam cosik vypadne a nedá se to vrátit zpátky....? Případně nějaké rady či tipy na toto théma bych taky uvítal.
- Svoby
- Moderátor
- Matezzz
- Kontaktovat uživatele:
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já jsem kupoval modrý ledky i s paticema přímo místo žárovek za nekřesťanský peníze a svítí to sice hezky, ale málo takže budu vyrábět vlastní z jinejch ledů
..s tim náhonem nic moc problém neni, jen (aspoň u mě) si musíš pohrát se samotným usazením toho lanka protože se může staát že ti pak bude cvakat- a to je fakt nepříjemný
já to dělal tak že jsem náhon nejdřív vytáh´ z almary, pak sem ho nacvak na budíky, lehce sem za to zatahal z motorovýho prostoru aby se natáh bovden a nasadil zpět na almaru
btw. nahoď fotky corsice do členů

..s tim náhonem nic moc problém neni, jen (aspoň u mě) si musíš pohrát se samotným usazením toho lanka protože se může staát že ti pak bude cvakat- a to je fakt nepříjemný

já to dělal tak že jsem náhon nejdřív vytáh´ z almary, pak sem ho nacvak na budíky, lehce sem za to zatahal z motorovýho prostoru aby se natáh bovden a nasadil zpět na almaru

btw. nahoď fotky corsice do členů

Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
- Svoby
- Moderátor
-
- Kontaktovat uživatele: