Plašič zvěře
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
- Jork
- Kontaktovat uživatele:
Plašič zvěře
Tak jsem se na dovolené při jízdě autem střetl se zajícem (čtyř nohý ušák),naštěstí to odnesla jen plastová poklice.To mne přomělo koupit si plašič zvěře, nevím zda to bude nějak učinné. Jen nevím kam to mám na přední část umístit,má někdo nějakou zkušenost,poradí někdo,díky.
- Mr Mart
No, jestli myslíš takový ty dva obrácený plastový minikužele s nožičkou. Tak jsem si je pořídil taky. Já osobně bych neřek, že moc fungujou - zajíce a srnky postávající u silnice potkávám stále - možná, ale jen opravdu možná je jich o trochu míň, než jsem potkával předtim. Nevim, třeba to má účinek na něco většího a chytřejšího, než jsou zrovna srnka a zajíc. Jelena ani prase jsem teda nepotkal (naštěstí - klep, klep).
Jinak se to umisťuje kamkoliv, kde protejká vzduch, takže někam za mřížku chladiče. (když jsem je kupoval, tak na ilustračnim obrázku to dali normálně nahoru na kapotu
) Najdi tam nějakou plošku, na kterou by to šlo nalepit a prskni to tam (já dával každej jinam, abych zvýšil pravděpodobnost, že tam ten vzduch opravdu protejkat bude).
Jinak se to umisťuje kamkoliv, kde protejká vzduch, takže někam za mřížku chladiče. (když jsem je kupoval, tak na ilustračnim obrázku to dali normálně nahoru na kapotu

Opel Corsa C 1.2/55 "Scout" 

- Jork
- Kontaktovat uživatele:
- Mr Mart
Já je tam snad ještě mám, ale nevěřim jim. Na SPZtku je asi nenalepíš, na to je to moc malá ploška. To chce plochu tak minimálně 1x1cm - no podle tý nožičky,no (nebo jí můžeš zkusit ufiknout a nějak to na tu značku přilepit). Ale dal bych to někam dovnitř. Kam konkrétně ti neporadim, páč Cčko má motorovej prostor jinej, ale určitě nějaký místečka hned za mřížkou určitě najdeš.
Opel Corsa C 1.2/55 "Scout" 

- dodci
- Kontaktovat uživatele: