Příprava 5.celorepublikového sraz CC - pro organizátory
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlasím se Subym.. dělat vstupenku s a bez jídla by bylo příšerný to ohlídat...
... s tím "zlevněným vstupným jsem to pro klubáky myslel spíš tak, že cca ta padesátikoruna za osobu by šla z klubový kasy.... aby prostě klubáci viděli že když se stanou klubáky a buď přispějou na chod či pro klub něco dělají tak z toho taky něco můžou mít... ale jeslti chcete jednotně, tak dáme jednotně 150 a bude ;o)
... s tím "zlevněným vstupným jsem to pro klubáky myslel spíš tak, že cca ta padesátikoruna za osobu by šla z klubový kasy.... aby prostě klubáci viděli že když se stanou klubáky a buď přispějou na chod či pro klub něco dělají tak z toho taky něco můžou mít... ale jeslti chcete jednotně, tak dáme jednotně 150 a bude ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak je to napsaný??
Jinak ty popisky "o klubu" na co máme samostatný odkaz na HP je potřeba změnit... nechcete to někdo přepsat dle reálu?
Jinak ty popisky "o klubu" na co máme samostatný odkaz na HP je potřeba změnit... nechcete to někdo přepsat dle reálu?
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
mno ... tak přesně to by se mělo přepsat ;o)))) aby to odpovídalo skutečnosti..
btw. mám hodit to placení tedy 150 všici krom klubáků a klubáci 100?
btw. mám hodit to placení tedy 150 všici krom klubáků a klubáci 100?
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
byl bych pro ale hlavni slovo bych v tom nechal vanovi precijen on o tom ma prehled na co kolik vyjde ale myslism ze to navrhoval 150-200
kazdopadne to pivko jak tu bylo receno gambacek 10°
by bylo chlazeny coz bude u tvrdyho ci vinka atd.. trosku problem 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
čuzz chlapi ... jak jsem navrhoval tak bych to dal 200 a 150 ... jinak jak jsem už psal se vstupem můžeme jít dolů vždycky ... klidně bych nasadil ještě tršičku vejš a před srazem by se to upřesnilo vzhledem k tomu kolik tam bude lidí
... aby jsme nedali 150 a 100 a potom nepřijelo jenom pár lidu ...¨

Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
OK Vane ;o)
tak jsem to tam dopsal takhle:
Vstupné: 200,-Kč/os (klubáci 150,- Kč/os)
(zatím je vstupné stanoveno takto, na nejvyšší hranici, abychom zaplatili celý pronájem. Pokud nás na sraz přijede dostatek, může vstupné klesnout zase na loňskou cenu)
- když bude třeba, za klubáky se padesát korun doplatí z kasy.
Kdybys s tím nesouhlasil, klidně to změň už rovnou v tom topicu, ju?
tak jsem to tam dopsal takhle:
Vstupné: 200,-Kč/os (klubáci 150,- Kč/os)
(zatím je vstupné stanoveno takto, na nejvyšší hranici, abychom zaplatili celý pronájem. Pokud nás na sraz přijede dostatek, může vstupné klesnout zase na loňskou cenu)
- když bude třeba, za klubáky se padesát korun doplatí z kasy.
Kdybys s tím nesouhlasil, klidně to změň už rovnou v tom topicu, ju?
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
tak mě tak napadlo..nemáte někdo známého u nějakého prodejce OPLU??
nechtěli by nám na sraze udělat předváděčku Déčka?? třeba GSI nebo OPC ;o) určo by to pro ně byla forma reklamy ;o)
nechtěli by nám na sraze udělat předváděčku Déčka?? třeba GSI nebo OPC ;o) určo by to pro ně byla forma reklamy ;o)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Takže aktuální info:
- z AaT mi ještě neodpověděli na naše zařazení do srazů, jdu je urgovat
- MaraA4 se nabídl, že by nám dal pro vítěze slalomů či jiné soutěže poukaz na 500,-Kč slevu na nákup u něj - tak jsem mu nabídl že bychom to mohli udělat spíše jako tombolu - či losování mezi všemi účastníky aby to mělo větší dopad
- Zkusím ještě napsat do Auto Zralý jesli by nechtěli dát něco do "tomboly" ;o)
- z AaT mi ještě neodpověděli na naše zařazení do srazů, jdu je urgovat
- MaraA4 se nabídl, že by nám dal pro vítěze slalomů či jiné soutěže poukaz na 500,-Kč slevu na nákup u něj - tak jsem mu nabídl že bychom to mohli udělat spíše jako tombolu - či losování mezi všemi účastníky aby to mělo větší dopad
- Zkusím ještě napsat do Auto Zralý jesli by nechtěli dát něco do "tomboly" ;o)
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
tak co pánové... chtělo by to sehnat ještě něco do "tomboly" ;o) nemáte nějaký nápad?
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Takže další novinky...
- ozvali se mi konečně od Auto Zralý na můj email, že by měli zájem o sponzoring... takže budeme mít možná ještě něco dalšího do tomboly ;o)
- již máme upozornění na náš sraz v časopise AUTOSPORT & TUNING a také na jejich webech (jen mi tam dali blbej telefon)
- rozeslal jsem informační mail všem členům
- a přišla mi nabídka, jestli můžou umístit do prostoru akce stánek s občerstvením (hambáče, párky v rohlíku, pití, atd).. to jsem jim odpověděl že si myslím, že je to zbytečné pro tolik lidí a vzhledem k tomu že budem dělat vlastní jídlo - ale pokud jejich zájem přetrvává, tak jim místo pronajmeme..
Takže už bychom pomalu měli dohadovat podrobný program a organizaci..
hlásí se někdo, že by si vzal něco na starost?? - Organizace sprintů, slalomu, úklid, bezpečnostní upozornění u akce, vybírání vstupného, jídlo, atd.. abychom to měli dopředu rozvržený..
- ozvali se mi konečně od Auto Zralý na můj email, že by měli zájem o sponzoring... takže budeme mít možná ještě něco dalšího do tomboly ;o)
- již máme upozornění na náš sraz v časopise AUTOSPORT & TUNING a také na jejich webech (jen mi tam dali blbej telefon)
- rozeslal jsem informační mail všem členům
- a přišla mi nabídka, jestli můžou umístit do prostoru akce stánek s občerstvením (hambáče, párky v rohlíku, pití, atd).. to jsem jim odpověděl že si myslím, že je to zbytečné pro tolik lidí a vzhledem k tomu že budem dělat vlastní jídlo - ale pokud jejich zájem přetrvává, tak jim místo pronajmeme..
Takže už bychom pomalu měli dohadovat podrobný program a organizaci..
hlásí se někdo, že by si vzal něco na starost?? - Organizace sprintů, slalomu, úklid, bezpečnostní upozornění u akce, vybírání vstupného, jídlo, atd.. abychom to měli dopředu rozvržený..
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
bloud: ja se dobrovolne hlasim
na konec sprintu jako minulej rok
stejne mazlika asi nebudu trapit
o jidle se zminoval vana ze na to snad sezene naky 2 lidicky co se budou o cunika starat 

Opel Corsa 1.2i X12SZ