Ten elektrický vypadá, že bude snímat pulzy napětí, které se na snímači naindukuje, když kolem něj prosviští magnet. Stejnej princip jako u cyklocomputerů .. Takže když nebude v převodovce zmagnetovaný kolo, tak to nic nenaměří.... asi. Nevím to jistě, jenom spekulace
Zdar lidi, nevíte jestli můžu do corsy B strčit budíky s otáčkoměrem když origo tam byl bez otáčkoměru? Jestli tam náhodou není nějaké nástavba na měj.
Odpovědje v tomhle topicu. Vyměnit to jde ale... musíš koupit budíky který mají stejný pohon jako ty origo>tzn. bud bowden nebo elektrika. A musíš dodržet motorizaci.Budíky z diesela nepůjdou do 1.2 benzínu atd
Tak si to tu pročti EDIT:Sloučeno.Havli
No tak zrovna jsem si to pročítal a zjistil jsem že budíky co jsem si chtěl koupit tak jsou s dieselu a já mám 1.2 eco benzín. Tak to asi nepůjde a docela mě to štve. Jinak mám problém vtom, že když nastartuju tak mi ručička vyletí na 40km/h a když se rozjedu tak se dotáhne na 50km/h a potom už nic ani se nehne. Když to začínalo tak stačilo klepnout a byl pokoj ale už to dělá pořád. Tak kdybys náhodou nevěděl co to dělá a jak to opravit díky.
Zdarec lidi,mam Combo B 1.7 D a chci tam napáchat budíky s otáčkoměrem.Co všechno se musí vyměnit?A nevíte někdo jestli se do Comba nebo Corsy dělali budíky s otáčkoměrem s palivoměrem na 50 litrů?Když tam nacpu ty se 40 litrama bude to všechno fachat? slouceno by toxik-q
nejlepe sehnat ze stejneho modelu budiky a jen prehodis nic vic... a mas el. nebo mech. nahon? jinak stou nadrzi tam je ta rucicka delana elektricky takze pokud to ma jinou stupnici tak ti to podle me bude ukazovat nesmyslí ale popravde nevim
bratránek má taky combo ale benzína... nevím buď se pokus sehnat budíky z comba nebo pak předělat stupnici z 45 litrů na 55 ale neporadím jestli musej bejt jenom z 1.7 D nebo i z něčeho jinýho ...
Mam dotaz ... jak zapojit přídavný diodový otáčkoměr, jež je určen pro motory s rozdělovačem a má vývody +, - a +kontakt cívky... ale corsa nic takového nemá, má DIS modul... Už sem to tu někdy řešil a skončily sme u toho že to někdo dělal upravou signálu z DISu přes nějaké odpory a diody, ten pak byl čitelnej pro ten již zmíněnej otáčkoměr... kdyby měl někdo schema, nebo věděl hodnoty těch elekrosoučástek, bylo by to super! děkuji presunuto do spravneho topicu by toxik-q
chtěl bych se zeptat,zda by mi mohl někdo změřit nebo ví rozměry průměrů budíků s otáčkoměrem corsa B - tudíž dva veké(tacho a otáčkoměr) a dva malé ( palvo a olej)? Díky moc......jedná se mi o rámečky ,ale žádná firma mi je nebyla ochotna změřit?
ano to jsou oni,ale potřeboval bych znát jejich průměry,nebo na jaký průměr jsou,jelikož bych je rád použil na budíky corsa a s otáčkoměrem a nevím,zda by pasovaly? díky moc
zkusil sem to nafotit a zmerit jen metrem, posuvku doma nemam tak doufam ze to bude takhle stacit.. neni problem to zmerit presnejc ale musiel bych si donest z prace lepsi meridlo je focena cast co prijde zasunout do budiku ta hrana (osazeni) co je by mela byt videt je dole