Radio+zapojení kapličky> Corsa C

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
Marek61
Příspěvky: 1
Registrován: 27 úno 2009, 06:42
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Radio+zapojení kapličky> Corsa C

Příspěvek od Marek61 »

Chtěl jsem namontovat originálni radio do Corsy C rv2005. V servisu mi řekli že pokud auto nebylo připraveno na origo radio nema kaplička modul na připojení a zobrazení RDS informací a můžu použít pouze rádio s vlastním diplejem. Jestli je to pravda dá se někde tento modul samostatně sehnat? Originální konektory co tam mám, neodpovídají fotkám na foru. Děkuji za každé Know how.
Havli
Corsa forever
Příspěvky: 2468
Registrován: 08 dub 2007, 01:52
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Asi bych to pořešil koupí jiného radia + rámečku do Céčkový Corsy. Vybereš si radio podle svýho gusta a RDS info máš na displai radia. Kapličku bych neřešil. :wink:
sehnat ten třetí konektor ISO asi půjde a zapojit taky,ale bude to zbytečně nákladný :wink:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
Honz@
Člen Corsa Clubu
Příspěvky: 468
Registrován: 30 kvě 2008, 10:52
Bydliště: Sudety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

přesně tak. měl sem origo rádio ale doma sem měl daleko lepší na mp3 takž sem pořídil přesně to co sem dal Havli asi za 300,-- a hotovo. šla by propojit i kaplička a ovládání pod volantem ale to by vyšlo cca na 4 tis. a za ty prachy jsou užitečnější věci :wink:
Fabia Rs
Corsa C 1,3 CDTI + Chip -prodáno
moje felda
Radim GSi
Příspěvky: 6
Registrován: 01 kvě 2009, 22:21
Bydliště: Opava

Příspěvek od Radim GSi »

Taky bych to neřešil. Chápu že to chceš mít origo, ale...
Mám Corsu C GSi s přehrávačem a měničem na 4CD - vypadá to jako fax :D . Skoro nikdo to nemá, což mě těší, ale nepřehrává to MP3 a nemá to zádný vstup USB, nebo aux, což je u neoriginálních autorádijí už standart. Mám sportovní podvozek a proto vyrovnávací pamět někdy nestíhá a za ňákou dobu mám CD poškrábané. Takže, jestli mužu poradit, investur raději do neoriginálního rádia. Za míň peněz (starostí) více muziky :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
ondrap
Člen Corsa Clubu
Příspěvky: 125
Registrován: 06 zář 2008, 21:37
Bydliště: okolo Brna

Příspěvek od ondrap »

Mám taky céčko, origo kazetový rádio jsem vyměnil za origo rádio s CD. Prostě kus za kus a pohoda. Naprostá spokojenost :D
ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
brody
Člen Corsa Clubu
Příspěvky: 138
Registrován: 26 kvě 2008, 21:14
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brody »

No, nevim, jak je to presne v corse, ale co vim, tak v astre-g to neni problem. Kamos to delal a i neorigo radio ma propojene s ovladanim pod volantem a kaplickou. Jde jen o to, aby to podporovalo to neorio radio. Ovladani na volantu podporuje uz dneska skoro kazde, s tou kaplickou byva problem. Je fakt, ze mu radio ukradli a ted uz mu facha jen to ovladani pod volantem. Ale mermomoci bych tam origo radio nedaval... Jedina vyhoda je, ze ti ho asi nikdo neukradne, protoze nic neumi a pasuje jen do C corsy, coz nikdo nechce :-) Dej tam neorigo a pri trose pile rozjedes i pripojeni na kaplicku i ovladani na volantu, jestli ho tam mas... Jinak cenove to vyslo asi na 1000 za konektory na vrakaci... Ale jestli ti staci normalni radio a nemusis mit ovladani na volantu, tak je to asi nejlepsi reseni...
Corsa C 1.8 16V GSi
Obrázek
Radim GSi
Příspěvky: 6
Registrován: 01 kvě 2009, 22:21
Bydliště: Opava

Příspěvek od Radim GSi »

Tak mě napadlo, nemáte někdo zkušenost nebo informaci jestli jde do toho origo rádia na CD (viz. fotka nahoře) napojit přenosný přehrávač MP3. Žebych měl vyvedený kábel s džekem a jenom bych na to napichnul MP3. Nevím, elektru nerozumím, ale kdyby se vytvožilo podobné propojení, jako když napíchnu MP3 místo na sluchátka ná bedny od kompu.
Předem dík za radu, zdraví Radim GSi :wink:
Uživatelský avatar
Hosak
Příspěvky: 191
Registrován: 29 srp 2008, 22:57
Bydliště: Bratislava SK

Příspěvek od Hosak »

Radim GSi >>> zevraj sa da napijit jack na iso konektor za radiom. ale problem je v tom ze nezavisle na radiu takze aj ovladat hlasitost musis cez mp3 a pokial nema dostatocny vykon tak pri vissich rychlostiach nebudes nic pocut. ale ked ces viskusat tak kamarat to robil napis mi sz a opitam sa ti.
Corsa C Z13 DT

[url=http://]Tigra A X14 XE[/url]

Obrázek

Life is not fair, get used to it.
Odpovědět