Pokec o všem a o ničem V.

Příspěvky které pozbyly platnost,topici bez většího ohlasu a vše co už není aktualní ,ale je škoda smazat

Moderátoři: pdk88, nezdvorak

Zamčeno
Lukkas
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukkas »

OK, danke :wink:
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

Arci>> mám zato, že XEčkovou vačku tam nenarveš-> to sou 16Ventily a ty je maj tušim jinak uložený.. jinak bys měl nejlepší z C16SE, nebo z tý silný 1.3.. když dáš NZtovou, tak si nepomůžeš, a když tak ne o moc..
btw. asi bude ucpaná jedna trubka (ikdyž jsou nový) ..tak ji zítra zkusím vyndat a profouknout a pak se uvidí :roll:
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Arci
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arci »

jj tak xe je 16V to jsem si nevsiml to nepujde ale pry 8V tam jdou a jsou ostrejsi nez to co tam mam a melo by to neco pridat... jinak si necham poradit pac jsem to nikdy nezkousel..... PS: drzim palce s tema brzdama at je to jen tou trubickou.....
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

..mělo by být, protože už jsem zkoušel 2válce, dokonce i mimo auto, a ty fungujou.. jeden okruh odvzdušnim krásně, ale druhej prostě NE.. a přední trubka na tom blbým okruhu je průchozí, takže je chyba tam kde si myslim že je.. jenom zjistit jaká :-D

k vačce:
někde by to chtělo zjistit hodnoty ° jak jsou vybroušený :roll: ..ale jak řikám ideálně z toho SEčka ..to je jistota :D ..nebo kousek od pana shricka 8)
Arci
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arci »

Hmm nevim kde bych ty uhle nasel.... Ale klidne udelam vic pokusu s vice vackama aspon budem chytrejsi pro priste a vymena vacky neni zas tak hrozna operace tak klidne udelam par pokusu... :D PS: chtel bych prisi rok dohnat toho tipka co tam mel 1.3 irmscher... :lol: sic tomu moc neverim ale podle toho jak me ujizdel by to jit mohlo :?
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

no tak přesně ten tam má tu vačku co potřebuješ :D čče ale ¨koukal jsem na tu fotku, a start jsi měl lepší ne??
Arci
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arci »

:D no to jo ale lepsi by byl ten motor 8) ,hmm bohuzel pry si o tom muzu nechat jen zdat protoze (i ze sve zkusenosti) jsou nesehnatelny... ( je na te me fotce, proste nadhera....) Jinak prave ten zacatek byl celkem stejnej ale jak tam dal za dve tak zacal mizet previt :D ... bylo to stejny jako ja mizim vsem b corsam 1.2 .... Tak bud musim nekde ubrat 100 Kg nebo zvisit vykon... No a prave tipek rikal ze tam mam dat vacku z 1.6i (snad i hlavu) a pry to dost slusne prida akorat nez jsem se stihnul zeptat na detajly tak uz jsem byl nako na srot a uz to nedopadlo z duvodu me ospalosti :D :?
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

:D
no teoretricky stačí jen vačka, ale podle mě bys musel přebrušovat, kdybys jí dával do jinýho domku.. nwm no prostě celej ten domek..
a hlavy budou shodný dle mýho
Arci
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arci »

Jasny.. kazdej domek s vackou bude jinak zabehlej ci vybehlej a nemuselo by to pasovat ??? jinak ty vacky budou asi v ,,novem" stavu stejne ne??Myslim rozmery krom uhlu o ktere nam jde.... Takze myslis dat vzdy celej ten vrsek hlavi co v nem je ta vacka.... coz me nedelas radost protoze to bude znamenat pokazde nove tesneni pod hlavou = brrrr moc prace :cry: :? :shock:
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

přesně tak.. průměr na uložení je totožnej.
když seženeš 1.6 vačku, tak nemusíš přemejšlet nad několikanásobnou výměnou těsnění :D je to jistota
mno proč rovnou nedáš 2.0?
Arci
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arci »

:D JJ asi sazet na jistotku... No dal bych ale sam vis jak ta moje potvurka vypada a davat do ni jinej motor se me uz moc nechce zato vymena vacky je pohoda spas.... Ale to treba bude vse jinak a dam ji do kupy protoze ji mam rad a nedovedu si predstavit byt v jinem aute nez je Corsa A 8) (ted me rikal borec na vrakaci kdyz jsem schanel chladic at mu to tam odvezu a koupim si AUTO.... Tak jsem mu rek ze uz mam jedno z nejlepsich a presunul se jinam)
Arci
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arci »

Jo pockej si myslel vacku ci motor 2.0.. Prave by to nekde chtelo sehnat ty uhly s rozmery vacek Opel podle motoru... pak by clovek vedel co tam bude aspon trochu pasovat.......
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

mno myslel jsem motor.. nad 1,6 už jsou větší -bigblocky
..kouknu se ti na kadett foru, prohrabu pc a snad něco ° najdu 8)
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

Havli: nazdar pane jak se dari? co koukam na zpravy vsude same vyluky, zpozdeni atd... asi kupa prace co? :roll:
Smithy
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Smithy »

Dam to sem treba, kolik se pohybuje cena kapoty na Becko? Nezalezi mi vubec na barve, jenom aby nebyla rezava, mam s ni urcity plany.
ex Blitz C'Mon B

ex Bimmer E46 Coupe

now Cinquecento 0,9T
Zamčeno