ten návod na elektriku by mě docela zajímal, ale mám Bčko..

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
to nevadí celou intrierovou elektriku zachovaš měníš jen motorovou , naskenuji to a pošlu ti to ale asi budeš potřebovat nejakého autoel aby ti to vysvetlil , ty schemata jsou trochu složitejsí ja jsem to jednomu ukazoval a řikal že by to podle toho udělal bez problémů .pepex píše:Hans,
ten návod na elektriku by mě docela zajímal, ale mám Bčko..Jestli bys byl tak laskav a poslal mi ho??Díkes
Taky dobrý navrh , jen si to predstavit černý , ale aspon zase nejaky navrh na premýšlení .pdk88 píše:noo k bílý perleti? asi určitě bych dal nějaký tmavý
takže buď grafitovou metlu (tmavá šedá),
nebo matnou černou nebo leskou (přelakovat lakem a pak to přeleštit)
no a moožná bych je doplnil tenkým červeným proužkem kolem límce (na tej hraně)
..nebo klasika přeleštit no
Jen jeden musis predelatHonza2.0 píše:uchycení motoru předelat všechny držáky , upravit jeden nosnik
Musis tam dat poloose s Corsa A GSi s 22 zuby na osa, na stane prevodvce.Honza2.0 píše:poloosy pulka kadet pulka corsa , ale mam v planu koupit cely tyče horší je cena kolem 800 €
Jake tam mas chladic? Mel byz tam mit s Corsa A GSi.Honza2.0 píše:velky problem byl chlazení jak olej tak voda , cely je to tam z 2.0 ale když to davaš musela pryč prední příčka , jeste do te jsem nevymyslel saharu až sem jich nasbíral asi 8 , tak ted ji nakou musim napasovat
Nemusi byt. Jen u Corsa B musis 2 veci na nem svarit.Honza2.0 píše:ulne jiny řazení