Jo presne tak jak pises , folii si myslim ze se asi nedocka to az na octavku doma,ale uz tak ma z vyroby tonova okna, jinak vyfuk a zahalzeni by bylo good ale kdyz se zahladi jen ten znak a ne cely tak je to nejvic dezent
Tak zdravim vsechny jelikoz vazny zajemce corsu odrekl a nestalo se to ted poprve tak uz mi dosla trpelivost a necham si corsu. V nedeli se jede na prepasovani predniho narazniku , bude se delat v nedeli natazeni kabelaze a mensi hudba do plata, pak bych chtel poprosit pookud nekdo vi o nekom nebo kde je levna zadni cira optika, klidne starsi, pak ladeny vyfuk mozna ze uz jsem s nekym mluvil predem se omlouvam mam moc rpace a zapominam ted dost veci a kdyz to vsechno vyjde tak mozna budou i jina kola
Berry mužu ti poradit, kupoval sem si na hyperinzerci přední čirou optiku od jednoho týpka, ma ještě (asi) tu zadní...za litr.... Luki.Klimes@seznam.cz skus mu napsat
Ahoj klidne kup ja ted v nedlei jedu dos ervisu tak na to budeme neco delat predni cirou mam s cernym vnitrekme a na tom mracitak mattig zadni by se mi libila jako ma vlbloud nebo mike mad pripadne tu co jsi tady daval ale s cernym pozadim. No zustanu, protoze nektere cenove navrhy nekterych zajemcu jsou smesne celkem ceny oprav a nakup corsy me vysel na 130tis a tak si ji chci nechat kdyz je ted ve 100% technickem poradku no jeste by to chelo vyfuk sehnat to je jediny o ktermy nevim kde kdo ma nebo kde sehant za rozumnou cenu max do 1500,- kdyz se nesezen tak pujde nejaka kvalitni koncovka tak kolem 800,- preci jen je to an efekt vykon tady nema cenu honit
berry pokud bys chtěl ten výfuk tak víš že ho mám už jsem tzi hojednou nabízel a věc druha ke světlum na www.f2tuning.cz jsou ty co ma erik ty zadní cena je 2500kč do těch chi jít já taky jsou
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
jsem ti to jednou říkal že nema cenu to prodávat a bud rad že jí nikdo nekoupil protože pak by tě to užíralo že si jí prodal až by sis koupil jinou ojetinu a začal do ní cpat prachy za opravy tak pak by sis na corsu 100%vzpoměl
opel corsa opc rieger edition
opel performance center