Tak nádrž nesundaná A důvody:
-auto je nízko takže se tam moc nedostanu
-šrouby sou zarezlí
-pořádně sem se nedostal k těm hadicím
-a hlavně je venku kláááááááda
Takže zejtra na díru s pořádným vercajkem a nasazením
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
moc nic,teprv tenhle tejden mi tam zapojili topeni
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Tak koza se po více než 4 měsících hla z místa a vůbec se jí nechtělo A kdybych věděl že s nádrží bude taková pakárna tak se na to vykváknu... Mimochodem vadí když sem nechtěně ohnul tu jednu modrou hadičku co vede z čerpadla.? Mě příde že nejsou z plastu nebo z něčeho takovího
víta: stačí horkovzduškou.?
corsák: ne ne něco by se s nim třeba stalo a neměl bych se jak dostat do auta mám to jako pojistku navíc já odskoky nerad...
mě se hrozně líbí čistý dveře, ale asi bych se neobešel bez stěrače... tak si tam někde udělat nějakou pojistku... jde to vůbec řešit jinak než odskokem? asi jo ne?