je to prostě prasečina

nenůžu si pomoct - myslel jsem nakonec, že rozdíl mezi 50 a 35 skoro nic není, ale ňákej milimetr tam je a do toho terminálu by se to dostalo oholený o pár pramenů (sice to bude ukončený smršťovací bužírkou, ale považuju to i tak jako prasečinu, protože v místě kde ten vodič přichází do terminálu zrovna potřebuju ohyb a bez něj to nejde
chyna: zkoušel jsem to a můžu říct ze fakt to je nahovno - protože když nechytíš všechny prameny kabelu tak to v místě ohybu začne vylejzat

a já nevim (celé to zacínovat

) bude to hrozně ukončený
mám právě CAP Hybrid od Dietz a tam je terminál 2x35+ a 2x35- a z jednoho terminálu jsem potřeboval aby mi šel kabel hned podél Capu směrem dolu
...a teď si vem jak chceš vyřešit nebo spíš ohnout 50qmm kabel na 2cm

to neuděláš ani náhodou - vyřešil jsem to právě tou redukcí 90 stupňů úhel a ty redukce mě vyšly na 200,- pár.
není to sice levná záležitost, ale v tomhle případě to prostě nejde jinak vyřešit
a to nemluvim o 50qmm kabelu - a teď ho dostat do 20qmm díry

naprosto nemožný a když osříháš jednotlivé prameny - za 1. jak psal Dudu, že ten silnej kabel ztrácí smysl - má naprostou pravdu v tom, když ho nahradíš plnym materiálem (by neměl bejt problém) ----teď myslim tu redukci z 50 na 20qmm
a když to vezmu na druhou stranu - tak na takovym kousku oholeného kabelu nejsou až takové ztráty
už zase píšu romány - ale CHYNA vim, že si budeš o mě myslet, že jsem blázen a že nevim kam cpát prachy, ale vyvedu tě z omylu
tuhle muziku stavim z nejlevnějších možnejch variant jaký jsou ( to toho nepočítám repro a SW - na těch se šetřit nedá pokud chceš ''ZVUK'' - ale sám jsem nepočítal jak do toho může člověk zahučet finančně

)
takže když zakončim tenhle román - už mě nezabijou posraný 300,- za dvě redukce než se srát s letováním kabelu a stříháním jednotlivejch žil
já nevim původně jsem myslel, že to bude v poho a nikdo nic nepozná, ale když jsem to vyzkoušel - uznal jsem, že je to ve finále hrozná prasečina
Dudu: mám taky Dietz 10F, ale terimnály jen 35qmm