Zdravim. Musim se s vami o neco podelit:-) Dneska se mi zdalo, ze sem se byl s pritulkou zaregistrovat na nejakou soutez nebo co. A hadejte co? Havli tam vybiral vstupne Tak sem nad tim chvili premyslel, pak sem se zasmal a nechal to byt, ale docela me to pobavilo
Dark... lidi jsou ku**y.. u Cors je blbý, že zrcátko není otočný... mě se to stalo xkrát když jsem parkoval venku, že jsem ho měl vylomený.... ale není to jen u Corsy... v práci máme Getze a tam je i otočný zrcátko a jednou ráno ho kolega našel urvaný vedle auta.. jsou to prostě závistivý lidi.. nic víc..
Brody... teda vidět Havliho v mokrým tričku, to bych na tu akci raději nešel
Tak Havliho v mokrem tricku sem tam nevidel:-) Miss mokre tricko to taky nebylo, nohuzel Byla to nejaka cirkusova show na gymplu, co sem chodil Ale tak vypadalo to docela zabavne
tak jsem dnes zavřel dveře.. a neco zachrastilo.. tak sem myslel nejaky veci ve dveřním kastlíku.. rozjedu. se a křup.. tak sem si myslel že sem odřel auto co stalo vedle mě.. otevřu dveře.. a pod kolem zpětný zrcátko.. mi upadlo.. myslíte že pude nasadit??