Když už se tu oběvilo toto téma.Chtěl bych se zeptat..mě se ventilátor na chladiči točí ihned po zapnutí klíčku..jediná možnost vypnutí byla vyndat pojistku..myslím si že je někde chyba v kabeláži.
Nevadilo by kdybych ho zapöjil na vypínač přes pojistkovou skříň.
Opel ASTRA F combi C18NZ 66Kw RAT style-minulost
vw vento vr6-minulost
golf II GTi-minulost
Opel Corsa A C13NZ moje první a jediná..ted golf III GTi do práce
lukas píše:Když už se tu oběvilo toto téma.Chtěl bych se zeptat..mě se ventilátor na chladiči točí ihned po zapnutí klíčku..jediná možnost vypnutí byla vyndat pojistku..myslím si že je někde chyba v kabeláži.
Nevadilo by kdybych ho zapöjil na vypínač přes pojistkovou skříň.
zůstalo ti seplý čidlo na chladiči...akorát,kdy ho budeš spínat?? při 98
suby píše:Paolo>>> Jestli dorazíš do Jihlavi, tak ti ho přivezu. náhodou ma jedno náhradní...
no to právě nevim, zda-li mam jet bez toho čidla.. náhodou bude někde zácpička a jsem v , tak ho asi koupim a vyměním před odjezdem na srázek... ale moc ti děkuji Ps: radši ho vem s sebou Jooooo a tu vaničku si asi radši vemu taky
Jak už jsem tu psal, Opel má rád teplo a tak spíná později... Mě se pouští přesně na hranici...
Jestli chcete aby vám spínalo dřív, stačí ho vyměnit za škodovácké čidlo a bude vám spínat kolem 90*
Tak clapi a ženy paráda... Koupil jsem to čidlo - koštovalo 3 kilka a vyměnil jsem ho. Fachá mi zase větrák !!! Mužu razit v klidu na sraz.....no a když už jsen v tom byl, vyměnil jsem i olej a filtr... 5litrů 10w40 jsem sehnal za 450... to jde... a mam klid na 10 tis. km.
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť? Mám opel corsa 1.0 12v 97 a nefunguje teplomer na prístrojovke. Pritom čidlo je tam nové a premerané teda funčné. Nevie mi niekto poradiť ako postupovať dalej? Za všetka rady a skúsenosti vopred Ďakujem
EDIT: Příspěvek přesunut do odpovídajícího témata. Suby
Prosím Ťa vieš mi poradiť ako tam idú káble ? Ja tam vidím len ten jeden ktorý je zapojený na hlavičke čidla takou zasúvačkou. Je tam strašne veľa káblov a ja netuším kde dalej pokračuje ten od čidla dík za odpoveď.
PS. Skúšal som či nieje skorodovaná zasuvačka na to čidlo, ale ani po výmene to nefunguje