Foto bude.... teď řeším prodej astry, tak na to nemám moc čas... Lidi jsou fakt kokoti Píše mi jeden mladej kluk, že mi za astru dá 5000,- a když jsem to odmítnul, tak mě přesvědčuje, že to větší cenu nemá
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
petanek192 píše:Ten motor sem provozoval 3 roky chiplej na 95kw a vim co odnej cekat !
TAK TO MUSELO LETĚT JAK DĚLOVÁ KOULE
Ladiku: při netěsnosti palivové soustavy dřív nebo později umře čerpadlo protože je chlazený a mazaný nafetou, takže ty bublinky mu nedělaj dobře přetěsnit vstřiky, vyměnit přepady atd atd atd
Kdyby to náhodou vypadalo že rejpu,tak to tak je:)
Mirku tak na ty bozske tdi to stacilo a když ne tak porad sem mel navrch na brzdach a v zatackach !
Lado jak rika mira tesneni pod vstrikama pokud sou spatny tak ta nafta pada zejmena v mrazech , prez leto stim potiz nebyla .... Pokud sou spatny tak na pal filtru budou cerne zily od oleje z motoru ....
Taky to muze byt spatne zvolenym prumerem prepadovych hadicek na to bacha
Vymena pal filtru se taky da zkurvit .... Jsou tam 2 gumicky malokdo je meni ...
Nebo samotny balonek taky muze tesnit spatne to je 1 vec druha. Je ze zuzuje prumer pal soustavy coz je velkej problem pro samotne cerpadlo jelikož si z nadrze taha naftu samo ......
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska